Vesti
Sport
Radonjić: Fokus na Realu, normalno je što žele Bobija
24.02.2015. 20:00
Izvor: RTS
Radonjić: Fokus na Realu, normalno je što žele Bobija
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ekipa mora da zaboravi osvajanje Kupa Radivoja Koraća u Nišu i okrene se obavezama u nastavku sezone, pre svega da što bolje odigra u Madridu. On smatra da je normalno interesovanje evropskih velikana za centra crveno-belih Bobana Marjanovića.
Prvi sledeći izazov biće gostovanje kod madridskog Reala na startu drugog dela Top 16 faze Evrolige.
"Živi smo ljudi, normalno je da bude zadovoljstva posle uspeha u Nišu, ali nije to samo Kup, već i dugi niz teških utakmica prethodno. Moramo kvalitetno da odreagujemo, Kup je gotov, moramo da završimo sa tom pričom i okrenemo se onom što nas čeka", izjavio je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani Pionir.
Prema njegovim rečima, crveno-bele očekuje novi težak niz, jer posle meča sa Realom slede dueli sa Partizanom i Makabijem.
"Idemo u Madrid da odigramo najbolje što možemo, pružimo maksimum, znamo s kim igramo, rival je u sjajnoj formi i jedan od favorita za plasman na Fajnal-for. Sledi nam težak period, ali pokušaćemo da iz njega izađemo na najbolji mogući način", istakao je Radonjić.
On je dodao da je neizvestan nastup Branka Lazića, koji je pod "opterećenjem" odigrao i zavšni turnir Kupa u Nišu.
Utakmica osmog kola E grupe Top 16 faze Evrolige između Reala i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20.45 u Madridu.