Vesti
Sport
ČUKA: Imamo ambicije da idemo do vrha!
02.03.2015. 20:00
Izvor: Mondo
ČUKA: Imamo ambicije da idemo do vrha!
Posle četiri uzastopne pobede, u Čukaričkom hrabro poručuju da će učiniti sve da se uključe u borbu za titulu prvaka.
Fudbaler Čukaričkog Ugočukvu Ukah rekao je da je dobri rezultati njegovog tima u Superligi nisu slučajnost i poručio da se nada osvajanju šampiosnke titule.
"Činjenica da smo trijumfovali u poslednje četiri utakmice pokazuje snagu Čukaričkog i da se ništa nije desilo slučajno. Klub funkcioniše na visokom profesionalnom nivou i mislim da će ići samo uzlaznom putanjom. Gledajući tabelu i klubove ispred nas, a koji su izgubili nekoliko bitnih igrača, očekujem da će liga biti interesantnija. Imamo svoje ambicije i daćemo sve od sebe da se domognemo vrha", rekao je Ukah za klupski sajt.
Nigerijski štoper posebno je apostrofirao dobru igru u odbrani, koja je u poslednja četiri meča u Superligi primila samo dva gola.
"Defanzivni deo deluje veoma dobro, a to je naš posao. Dokle god naša mreža miruje tim ima veće šanse da pobedi", rekao je Ukah.
Ukah se u potpunosti oporavio od povrede i željno isčekuje šansu da se vrati na teren.
"Bio sam spreman i za meč u Novom Pazaru. Dobro radim i nadam se da će mi trener uskoro ukazati poverenje. Došao sam ovde da igram i da budem bitan član tima. Vredno radim, borba za mesto u ekipi je u toku".
Golman Čukaričkog Borivoje Ristić istakao je da je razlika u kvilitetu među klubovima Superlige sve manja, što dokazuje činjenica da su Partizan i Crvena zvezda remizirali sa niškim Radničkim.
"U Srbiji je sve moguće. Videli ste da prvi i drugi mogu da remiziraju sa poslednjim timom, a to je zato što je razlika među klubovima mala. Mi moramo biti jako skoncenrisani u nastavku prvenstva i nadam se da ćemo u naredne dve utakmice, protiv Borca i Voždovca osvojiti šest bodova", naveo je Ristić.
Klub sa Banovog Brda nalazi se na trećem mestu na tabeli sa 34 boda, dva manje od drugoplasirane Crvene zvezde i šest od lidera Partizana.