Vesti
Žuta štampa
Mirka Vasiljević otkrila kako je uspela da sačuva svoj brak
17.03.2015. 20:00
Izvor: Story
Mirka Vasiljević otkrila kako je uspela da sačuva svoj brak
Glumica, koja sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje dece, kaže da nikom ne dozvoljava da se meša u njen brak i da sve probleme koji nastanu između njih dvoje rešavaju sami.
Ni fotografije koje su izašle u javnost, a na kojima je nepoznata devojka bukvalno naskočila na Vujadina, nisu poremetile njihovu porodičnu idilu, a Mirka tvrdi da je to zbog toga što ne dozvoljavaju nikome da se meša u njihov odnos.
- Niko sem nas dvoje ne može da zna zašto smo nešto dozvolili jedno drugom ili uradili, zato ne dozvoljavam da nam se u brak bilo ko meša i savetuje nas. Probleme rešavamo brzo i razgovorom. On menja ono što meni smeta i obrnuto, normalno je da se mimoilazimo u mišljenjima jer su muškarci i žene potpuno različiti. Kao mlada sam postala popularna i samim tim istovremeno imala gomilu obaveza, od škole do snimanja, što je učinilo da brzo sazrim. Na sreću, ta zrelost i hrabrost da donesem odluku me i danas vode kroz život - kaže Mirka, koja trenutno živi kod roditelja jer je Vujadin u Engleskoj, ali za će za nekoliko meseci uživati u svom domu, koji se nalazi u komšiluku tenisera Novaka Đokovića.