Vesti
Žuta štampa
Staniju napao manijak: Komšije sprečile da je ugura u automobil!
02.04.2015. 20:00
Izvor: Story
Staniju napao manijak: Komšije sprečile da je ugura u automobil!
Staniji je nepoznati muškarac prišao s leđa na parkingu, pokušavši na silu da je uvede u kola.
Ispred starletine zgrade u sred noći odigrala se prava drama. Naime nepoznati muškarac ju je zgrabio i pokušao da je ugura u automobil! Stanija se jako otimala ali pre nego što je počela glasno da vrišti i doziva u pomoć uspeo je da je dodirne po zadnjici i grudima.
Strašniji ishod cele situacije sprečile su komšije koje su čule njeno dozivanje.
- Čula sam da neko vrišti i dotrčala do prozora. Videla sam Staniju kako pokušava da se otrgne nekom muškarcu, koji ju je jednom rukom držao da ne pobegne, a drugom prelazio preko njenih grudi i zadnjice. Iako se borila s njim, sve vreme je vrištala i dozivala da joj neko pomogne. U tom trenutku, mnogo komšija je upalilo svetla i otvorilo prozore, što je manijeka uplašilo pa je pobegao. Ona dugo nije mogla da dođe sebi!Istrčali smo da joj pomognemo i smirimo je. Sve vreme je ponavljala: Šta ako se vrati!Jer ju je to očigledno najviše plašilo- rekla je jedna od komšinica listu Alo!.
Stanija je na poziv redakcije potvrdila da se sada oseća dobro ali da još uvek ne može da veruje da joj se to dogodilo.
- Bilo je šta je biulo. Nisam mogla da verujem da to može da mi se dogodi, ali to izgleda može da se desi svakome od nas. Srećom, prošla sam bez posledica i sada se dobro osećam. Strašno sam se uplašila kada me je napao, jer nisam mogla da verujem da se takve stvari događaju. Najvažnije je da se sve dobro završilo!- rekla je Stanija za Alo!.