Vesti
Žuta štampa
CECA DOBILA BURE RAKIJE: Potegnuću je tek za svadbu dece!
20.04.2015. 20:00
Izvor: Kurir
CECA DOBILA BURE RAKIJE: Potegnuću je tek za svadbu dece!
Pevačica će sa koncerta koji će održati 23. avgusta u Blacu otići sa čuvenim proizvodom koji su za nju spremili organizatori
Svetlana Ceca Ražnatović dobiće bure domaće rakije na koncertu koji će 23. avgusta održati na manifestaciji Dani šljive 2015. u Blacu.
Pevačica, kojoj je zadovoljstvo što nastupa u topličkom kraju, kaže da se raduje poklonu, koji će otvoriti kada bude spremala svatove svojoj deci Veljku i Anastasiji.
- Pre svega, radujem se što ću pevati u topličkom kraju jer tamo nisam dugo gostovala. Bogu hvala, u mojoj kući ima dosta slavlja i proslava. Moji tinejdžeri polako postaju odrasli ljudi, pa ću bure rakije da otvorim kada mi se Veljko bude ženio ili Anastasija udavala. Uz to mogu da mi poklone i džem od šljiva (smeh). U svakom slučaju, mojim Topličanima hvala mnogo jer znam da je sve od srca - kaže Ceca za Kurir.
Zvonko Todorović, direktor Sportskog turističkog centra Blace i organizator manifestacije, kaže da će koncert biti veoma emotivan jer Ceca potiče iz tog kraja.
- To će biti fantastičan koncert. Posebno će biti dirljivo jer je i ona iz topličkog kraja, a dugo nije ovde pevala. Mi ćemo se potruditi da to bude na njenom nivou. Zato joj i spremamo poklon koji ima simbol ove tradicionalne manifestacije - kaže Todorović, koji ističe da će, kada dođe vreme za to, obavestiti javnost koliko je novca izdvojeno za celu manifestaciju koja traje tri dana, a samim tim i koliko je potrošeno na Cecin nastup.
- Imaćemo troškove za Cecin koncert jer ćemo obezbediti vrhunsko ozvučenje. Za sada vam ne mogu reći da li će i koliko će se novca odvojiti za njen honorar, ali obećavam da ću vam dostaviti dokumentaciju koliko je taj koncert koštao. Veliku zahvalnost dugujemo Cecinom tati Slobodanu Veličkoviću, koji nam je pomogao u ostvarivanju naše želji da njegova ćerka peva na Danima šljive - završava Todorović.

Razočarana
CECA BESNA ZBOG „PINKOVE ZVEZDE“
Ceca Ražnatović bila je neprijatno iznenađena rezultatima glasanja njenih kolega u žiriju „Pinkove zvezde“, koji su dopustili da Nikola Petković napusti takmičenje:
- Šokirana sam! Čestitam svima koji su prošli, ali sam iznenađena jer nisam očekivala da ovo može da se desi. Od početka takmičenja tvrdim da dečko poseduje sve što bi zvezda trebalo da ima: od glasa preko harizme do izgleda. Vrlo sam razočarana.