Vesti
Sport
U Čuki već kuju planove za iduću sezonu, Matijašević najavio i odlaske i pojačanja
21.05.2015. 20:00
Izvor: mozzartsport
U Čuki već kuju planove za iduću sezonu, Matijašević najavio i odlaske i pojačanja
"Većini je osvajanje kupa najveći uspeh u karijeri i nadam se da će neki od njih napustiti klub, jer je potrebno da napreduju i nastave karijeru u inostranstvu"
Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, dan posle istorijskog osvajanja Kupa Srbije, poručio je da se klub sa Banovog brda tu neće zaustaviti i istakao da je želja da se iz sezone u sezonu ide napred.
Čukarički je sinoć u finalu savladao Partizan sa 1:0 golom Slavoljuba Srnića u 39. minutu.
"Osvajanje kupa je najveći uspeh kluba do sada. Naravno, igrači su najzaslužniji, a nadam se da klub neće na tome ostati. Rukovodstvo, kao i svi zaposleni imaju ambiciju da se konstantno ide napred", rekao je Matijašević.
Prema njegovim rečima izvesno je da će tokom leta neki igrači napustiti Banovo brdo.
"Većini je osvajanje kupa najveći uspeh u karijeri i nadam se da će neki od njih napustiti klub, jer je potrebno da napreduju i nastave karijeru u inostranstvu. Imamo u planu neke odlaske i dolaske, pregovori su u toku. Sve će se znati u narednih mesec dana", istakao je Matijašević.
Sportski direktor Čukaričkog posebno je zahvalio upravi Partizana na čelu sa predsednikom Zoranom Popovićem.
"Bili su maksimalno korektni tokom meča i po završetku kad su dodeljivane medalje i pehar. Želim im sve najbolje i da se pojačaju, kao i Crvenoj zvezdi, da ostvaruju dobre rezultate, jer se time postiže opšta dobrobit za srpski fudbal", zaključio je Matijašević.