Vesti
Žuta štampa
AGONIJA: Sindi traži da joj uhapse bivšeg muža
21.05.2015. 20:00
Izvor: Kurir
AGONIJA: Sindi traži da joj uhapse bivšeg muža
„Modelsica“ se juče pojavila na ročištu za porodično nasilje, koje je obustavljeno dok se ne odredi da li je Pavlović za pritvor
Ivana Stamenković Sindi živi u agoniji jer ni juče nije održano ročište po tužbi koju je pre tri godine pokrenula protiv bivšeg muža Nikole Pavlovića za porodično nasilje.
Naime, ugostitelj se opet nije pojavio u Palati pravde, dok je Ivana došla sa svojim advokatom Zoranom Jakovljevićem, koji je sudiji predložio da se Pavlović privede.
- Mi smo tražili određivanje pritvora, pošto se nije odazvao, jer nije na adresi na kojoj je rekao da će primati pismene pozive. Policija je išla da ga privede, ali nije uspela da ga nađe. Potpuno je neprimereno da službena lica do glavnog pretresa nisu dostavila sudu izveštaj o razlozima neprivođenja. Sad sud hoće da proveri iz kog razloga nije priveden. Sudija nije zakazao sledeće suđenje jer mora da se odredi pritvor, kad se bude videlo da li će prihvatiti predloge tužilaštva i mene kao advokata - rekao je Jakovljević za Kurir, nakon što je sa svojom klijentkinjom napustio sudnicu.
S druge strane, Sindi nije želela da govori o procesu, već je kratko poručila.
- Šta ja više da kažem kad vam je sad sve već jasno. Živim samo za dane koje provodim sa svojim detetom, a pravno ću se boriti do kraja - poručila je Stamenkovićeva.
Tokom jučerašnjeg dana u nekoliko navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Pavlovićem, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.