Vesti
Žuta štampa
TEŠKI TRENUCI ZA RADU: Sve mi ide nizbrdo!
03.06.2015. 20:00
Izvor: Kurir
TEŠKI TRENUCI ZA RADU: Sve mi ide nizbrdo!
Pevačica je otkazala nastupe za ovu nedelju, a mi smo je zatekli na snimanju muzičkog šoua, gde je bodrila brata i priznala nam je da joj je jako teško zbog svega
Poznata pevačica Radmila Manojlović ovih dana prolazi kroz teške trenutke. Pre nekoliko dana umro joj je deda za koga je bila jako vezana, a zatim joj je brat po ocu Nenad Manojlović ispao iz takmičenja „Zvezde Granda“.
Pevačica je otkazala nastupe za ovu nedelju, a mi smo je zatekli na snimanju muzičkog šoua, gde je bodrila brata i priznala nam je da joj je jako teško zbog svega.
"Sve je pošlo nizbrdo. Prvo dekina smrt, sada je i Neša ispao. Nije ovo naša nedelja. To je tatin tata i Nenad i ja smo bili jako vezani za njega, teško nam je, a mislim da je mom bratu još teže, jer je morao da se skoncentriše i izađe na scenu kao da se ništa ne dešava", rekla je Rada. Ona ovog puta nije bodrila starijeg brata iz bekstejdža, već je sedela u ćošku bine, kako ne bi bila primećena.
Podsećanja radi, Rada je pre godinu dana ispričala kako se osećala kada joj je umrla mama, a ona je devet dana posle njene smrti morala da peva.
"Pevala sam deveti dan nakon majčine smrti, jer smo finansijski loše stajali, a bio mi je neophodan novac zbog priprema daće za 40 dana, pola godine i godinu, koje u mom kraju izgledaju kao svadbe, uz hranu i piće. Da bi ispoštovali te običaje, neko je morao da radi, a taj neko sam bila ja. Bilo je surovo, ali nisam imala izbor. U takvim trenucima ti je iščupano srce. Još tada sam naučila da imam dugme za iskuljučivanje i da, obuzeta tugom, uveseljavam ostale ljude. Sada, kada sam finansijski stabilna, mogla bih sebi da dozvolim da na miru odžalim i isplačem se", bila je tada iskrena Manojlovićeva.