Vesti
Žuta štampa
Ružica i Matora imale seks u tuš kabini!
12.06.2015. 20:00
Izvor: Tracara
Ružica i Matora imale seks u tuš kabini!
Ružica Veljković nije imala seks samo sa Filipom Đukićem u Parovima, već je to uradila i s najboljom drugaricom Jovanom Tomić Matorom. Njihova lezbo-akcija dogodila se pre nego što se Ružica smuvala s manekenom, navodi list Kurir.
Kako tvrdi njihov izvor, njih dve su se dohvatile u tuš-kabini posle jedne žurke na kojoj su se obe napile. Pošto tamo nema kamera, mislile su da su sigurne i da se za njihov seks neće saznati, međutim, bile su ozvučene i sve se čulo. Taj snimak doduše nikad nije objavljen, dok je zvučni zapis Macinog i Gastozovog seksa pušten u etar.
“Matora i Ružica su ispred kabine okačile bubice o kvaku, nakon čega su imale seks”, tvrdi izvor.
Inače, Ružica je već imala lezbo iskustvo s Tijanom Ajfon, dok Matora negira da je naklonjena istom polu. Aleksandar Veljković, Ružičin otac, nije bio iznenađen lezbo akcijom svoje ćerke i Matore.
“Ružica odlično zna šta radi. Tamo su okolnosti drugačije. Nemam ništa protiv da se radi sve ono što je u granicama normale. Moja ćerka kao i ostali takmičari narodu su pružili šou, a u nekim trenucima je i njima potrebno da se opuste i probaju ono što im se čini zanimljivo.”
S druge strane, Ana Tomić, Matorina majka, nije bila raspoložena da priča.
“Neka sve ide kako ide. Gledam ćerku, ali meni je najbolje kad ništa ne znam i ne komentarišem. Hvala vama što ste pozvali”, poručila je ona.