Vesti
Žuta štampa
SPASAO IH OD POPLAVA: Stanari se zahvaljuju Kebi, nikada mu neće zaboraviti
16.06.2015. 20:00
Izvor: Kurir
SPASAO IH OD POPLAVA: Stanari se zahvaljuju Kebi, nikada mu neće zaboraviti
Živeli smo u njegovoj kući skoro godinu dana potpuno besplatno. Stalno nas je zvao da nas pita da li nam nešto treba, govori zahvalna porodica
Ivana i Rade Dražić koji su sedam meseci živeli u porodičnoj kući Dragana Kojića Kebe kažu da jedva čekaju da odu na Kebin koncert, ali i da upoznaju ostatak njegove pordice.
"Kada nam je u poplavama prošle godine bio potopljen dom, bili smo smešteni u Sportskom centru "Lagator". Iako su se ljudi, na čelni ljudi, potrudili da nam ništa ne nedostaje, nije nam bilo lako sa dvoje male dece. Mlađi sin je imao samo godinu dana. Tada se javio Keba i rekao da želi da svoju porodičnu kuću u Loznici da nekome na korišćenje. Čast je pripala nama", kažu Rade i Ivana koji su živeli u pevačevom domu.
"Živeli smo u njegovoj kući skoro godinu dana potpuno besplatno. Plaćali smo samo račune. Stalno nas je zvao da nas pita da li nam nešto treba, da li imamo sve što nam je potrebno... Brinuo je da nam ništa ne zafali. Ne sumnjam da će doći čim bude imao vremena, a možda dobijemo i karte za koncert. Jedva čekamo da ga vidimo", kažu Dražići.