Vesti
Žuta štampa
TEODORA UNOVČILA PEVANJE: Ćazim u Poreču kitio novcem ćerku Suzane Mančić
24.06.2015. 20:00
Izvor: Kurir
TEODORA UNOVČILA PEVANJE: Ćazim u Poreču kitio novcem ćerku Suzane Mančić
"Ne dam bolu da me slomi, ne dam suza da mi krene", zapevala je starija ćerka Suzane Mančić u hotelu albanskog kontraverznog biznismena Ćazima Osmanija u Poreču i inkasirala na hiljade evra
Ćerka najpoznatije “loto devojke” Suzane Mančić, Teodora Kunić, zapevala je pesmu Verice Šerifović i podigla celu kafanu na noge. To joj se višestruko isplatilo.
"Ne dam bolu da me slomi, ne dam suza da mi krene", zapevala je starija ćerka Suzane Mančić u hotelu albanskog kontraverznog biznismena Ćazima Osmanija u Poreču i inkasirala na hiljade evra.
Naime, Feliks kako ga inače zovu, slab je na pevačice, ali i na dobru pesmu. Novac mu, razume se, nije problem, a njegov merak nema cenu.
"Teodora je na modnom dešavanju "Dajhman Medžik najt" koji se desio proteklog vikenda bila angažovana kao manekenka, ali se, nakon revija koje su se održale u hotelu, pokazala i kao uspešna pevačica na žurki održanoj u čast ove manifestacije. Na njoj je, između ostalih, goste zabavljao i Džej. Atmosfera je bila odlična i pre nego što je Teodora uzela mikrofon u ruke, ali čim je zapevala pesmu Verice Šerifović nastao je potpuni delirijum", ispričao je izvor sa lica mesta. On kaže da Ćazim Osmani nije žalio novac kada je Teodora u pitanju jer ga je svojim glasom pogodila u srce.
"Nije samo Ćazim kitio Teodoru već i njegovi prijatelji, brat... Njih desetak su se baš otvorili, jer su novčanice u apoenima od 50, 100 i 200 evra bukvalno letele na sve strane. U jednom momentu više nije mogla da ih drži u ruci pa ih je u par navrata ubacivala u svoju ručnu torbu", ispričao je izvor. Da je dobro "prošla", shvatili su svi putnici koji su se u Beograd vratili baš kao što su i otišli, autobusom. Ali bez nje.
"Teodora je ostala još par dana u Poreču. Vratiće se avionom", rekli su organizatori prisutnim novinarima.