Vesti
Žuta štampa
FAJT NASRED ULICE: Filip se pobio zbog Ružice
02.07.2015. 20:00
Izvor: Kurir
FAJT NASRED ULICE: Filip se pobio zbog Ružice
Ðukić prebio poznanika jer je Veljkovićevu nazvao prostitutkom koja ga koristi za svoj marketing
Filip Đukić se nedavno pobio s jednim dečkom nasred ulice jer je njegovu devojku Ružicu Veljković nazivao pogrdnim imenima.
Kako Kurir Stars saznaje, on je dečku, kog površno poznaje, naneo lakše telesne povrede, ali se izvukao jer ga ovaj nije prijavio policiji.
Naime, Filip je podivljao kad je taj muškarac Ružicu nazvao prostitutkom koja će ga prvom prilikom ostaviti. Đukić je tada izgubio strpljenje i dečku lupio šamar, zatim ga oborio na pod i šutnuo.
- Đukić nije mogao da podnese salvu uvreda koje je taj dečko uputio na račun njegove devojke. Rekao mu je: „Naivan si i smešan. Ružica te voza kao magarca, a i sam znaš da je ona prostitutka koja te samo koristi za marketing.“ Đukić je najpre ušao u verbalnu raspravu, a pošto je ovaj dečko terao svoje, izgubio je živce i udario ga - otkriva jedan Filipov prijatelj.
Prema rečima našeg izvora, maneken je mislio da će ga mladić prijaviti policiji, pa se na nekoliko dana sklonio kod druga.
- Filip je na kraju pozvao tog dečka, izvinili su se jedan drugom i izgladili odnose. Đukić se tako izvukao bez tužbe - završava naš izvor.
Pitali smo manekena za komentar, ali on nije bio raspoložen da previše priča na ovu temu.
- Ne želim da razgovaram sad o tome. Razumite me, nemam vremena, vi ionako sve znate. Nema potrebe bilo šta da vam govorim. Samo kopajte - rekao je Filip.