Vesti
Žuta štampa
Tijana: Zbog Stojketa sam pokušala da se ubijem!
08.07.2015. 20:00
Izvor: tracara.com
Tijana: Zbog Stojketa sam pokušala da se ubijem!
Nakon Marka Bulata, sa kim je bila u vezi i u koga je po sopstvenm priznanju zaljubljena,Tijana Ajfon je patila zbog još jedne poznate ličnosti i čak pokušala da sebi oduzme život!
Kako prenosi Kurir Stars, Tijana je u mladosti bila zaljubljena u golmana naše reprezentacije, Vladimira Stojkovića. O njemu je ona rekla: “Vladimir je moja neprežaljena ljubav. Za njim sam sekla vene. Nisam nikako mogla da dođem do njega, a činila sam sve što sam mogla. Za mene je to bio šok, jer uvek ostvarim ono što želim.”
Bivša učesnica Parova i Maldiva je zatim objasnila kako je reagovala kada je saznala da se bivši Zvezdin golman oženio manekenkom Bojanom Rajić. “Kad sam u novinama videla slike sa njegovog venčanja, počela sam da plačem. U tom momentu mi je nož bio u ruci, pa sam nesvesno i iz besa krenula da sečem vene. Počela sam da krvarim i drugarica mi je odmah pritrčala, oprala mi ruku i previla me. Bolelo me je, ali sam se trudila da za tu glupost niko ne sazna”, rekla je na kraju starleta o ovom svom neprijatnom iskustvu.
Inače, Tijana se ovih dana provodi sa svojom najboljom drugaricom, Mimi Oro i njih dve po izslasku iz rijalitija redovno posećuju beogradske klubove, a na najnovijoj fotogrfaiji koju su postavile na Instagram vide se već napumpana usta dve crnke, ali nam je za oko zapao momak koji kako da želi da se uključi u trku za najveće silkonske usne sa njih dve.