Vesti
Sport
Radonjić i Mitrović saglasni: Izuzetno teška grupa!
09.07.2015. 20:00
Izvor: RTS
Radonjić i Mitrović saglasni: Izuzetno teška grupa!
Nakon što su videli ishod žreba za Evroligu, koji ih je svrsta u najjaču grupu A, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić i kapitn Luka Mitrović rekli su da im žreb nije bio naklonjen i da su dobili izuzetno tešku grupu.
Trener Zvezde Dejan Radonjić je nakon žreba rekao da je njegova ekipa dobila "izuzetno tešku grupu".
"Grupa je izuzetno jaka, sa timovima koji su pravljeni za vrh Evrolige - Real i Fenerbahče, koji je izuzetno aktivan u dosadašnjem delu prelaznog roka. Himki će takođe izaći sa velikim budžetom i kvalitetnim timom. Od Bajerna treba očekivati više u Evroligi u odnosu na prošlu sezonu. Mi bi trebalo da pokušamo da budemo konkurentni svim timovima", rekao je Radonjić posle žreba za Sport klub.
Kapiten Zvezde Luka Mitrović rekao je da je ova grupa teža nego ona u kojoj je njegov tim igrao prošle sezone.
"Ako ništa, bar smo izvukli dobre gradove za gostovanje. Šalu na stranu, Real i Fener su učesnici fajnal-fora prošle sezone, Himki je osvajač Evrokupa, tim sa velikim budžetom, što pokazuje i činjenica da su prošle godine doveli MVP-a fajnal-fora iako nisu igrali Evroligu. Strazbur je možda mala nepoznanica, ali sigurno će se i oni pojačati. Na papiru gledano, teža grupa nego prošle sezone, ali u zavisnosti od sastava drugih ekipa i našeg sastava - mislim da bismo mogli da budemo konkurentni svim sastavima", naveo je Mitrović.