Vesti
Žuta štampa
FRKA U PARIZU Šaban Šaulić: Hteo sam da prebijem čoveka zbog Indi!
10.07.2015. 20:00
Izvor: Kurir
FRKA U PARIZU Šaban Šaulić: Hteo sam da prebijem čoveka zbog Indi!
Šaulić priznaje da je na tezgi ušao u sukob s pijanim gostom jer je maltretirao i udarao Indiru Aradinović, koja je zbog toga preplakala celo veče
Šaban Šaulić tvrdi da je nedavno na romskoj proslavi u Parizu hteo da prebije jednog čoveka jer je udario njegovu mlađu koleginicu Indiru Aradinović.
Kralj narodne muzike kaže da je pobesneo kad je video Indi da plače zbog maltretiranja, pa je bez razmišljanja prišao gostu da ga nauči pameti. Folker priznaje da se jedva suzdržao da ga ne udari jer nije želeo da pravi skandal na veselju, ali zapretio mu je da se drži podalje od folkerke.
Ne trpi nasilje
- Kad sam nedavno radio jednu proslavu s kolegama, moju mladu i zgodnu koleginicu maltretirao je jedan muškarac. U jednom trenutku pijan je počeo da je vređa, pipka i unosi joj se u lice, a ona mu se istrgla iz ruku. Kad je shvatio da nije pala na njegove fore, gurnuo ju je i udario. Taj čovek je hteo da je fascinira i osvoji, ko zna šta mu je prolazilo kroz glavu i kakve su mu bile namere. Situacija je bila mučna. Pritrčao sam, a u jednom momentu ga umalo nisam prebio. I ostali koji su bili s nama nisu mogli da sede skrštenih ruku. Kad je video koliko sam se iznervirao, počeo je da se izvlači i pravdao se da je preterao i da nije hteo ništa loše da joj uradi. Bilo mi je žao te devojke, koja je tu bila prvenstveno radi posla, a ne provoda. Rekao sam mu da je đubre - rekao je Šaulić za Kurir.
Predsednik žirija „Zvezda Granda“ ističe da nikad nije imao sličnih problema kad je radio sa starijim koleginicama jer njima niko nikad nije smeo da priđe.
Zvezde se poštuju
- Takve stvari se nikad nisu dešavale velikim zvezdama kao što su Zorica Brunclik, Snežana Ðurišić i Ana Bekuta. Njih svi gledaju s poštovanjem i, dok sam radio zajedno s njima, nije bilo problema. Njih niko ne sme da dira - zaključuje Šaban.
Nezahvalna
ŠABAN NIJE OBEZBEĐENJE NEGO UMETNIK
Indi nije želela da komentariše nedavni incident u Parizu, a kad smo je upitali kako se osećala te večeri, pokušala je da bude duhovita:
- Osećala sam se na parfem - rekla je pevačica i dodala:
- Ne znam ništa o tome, nije Šaban obezbeđenje da se tuče, on je estradni umetnik. Ne bih ništa komentarisala, imate njegovu priču.