Vesti
Žuta štampa
EKSKLUZIVNO: Nina i Branislav Lečić - Sve tajne našeg braka
07.08.2015. 20:00
Izvor: Kurir
EKSKLUZIVNO: Nina i Branislav Lečić - Sve tajne našeg braka
Popularni supružnici iznose utiske sa letovanja u Beleku, otkrivaju na koji način uspevaju da očuvaju sklad svog odnosa, kako prevazilaze razmirice i šta im je najvažnije u vaspitavanju četvorogodišnjeg sina Lava
Voditeljka koja ne zapostavlja ni muzičku karijeru Nina Lečić (29) i slavni glumac Branislav Lečić (59) razliku u godinama i visini pretvorili su u jednu od prednosti koja njihov brak čini harmoničnim pa mogu poslužiti kao primer skladne porodice koja uspešno odoleva svim izazovima savremenog načina života. U oktobru njih dvoje proslaviće i svoj prvi mali bračni jubilej, pet godina otkako su pred matičarem ozvaničili svoju ljubav. Oboje su profesionalno angažovani na više frontova, ali uvek nađu dovoljno vremena za svog sina Lava (4), kao i za trenutke u kojima se osame i posvete samo jedno drugom. Prethodnih dana to je bilo intenzivnije nego inače jer su uživali na turskom delu Mediterana.
Story: Nedavno ste se vratili sa letovanja u Turskoj. Ko je uticao na vas da se odlučite za ovu destinaciju i da li je bilo većanja u kući kada je reč o izboru idealne lokacije za godišnji odmor?
Nina: U martu ove godine kontaktirala nas je jedna agencija koja zastupa Ambasadu Turske u Beogradu i predložila nam da budemo promotivna lica ovogodišnje letnje sezone za njihovo primorje. Mi i inače volimo da letujemo u Turskoj jer je njihov standard u ugostiteljstvu i turizmu najviši na lestvici kvaliteta u ovom delu sveta.
Branislav: Ol inkluziv koncept u potpunosti nam odgovara jer deset dana ne moramo da mislimo o tome kako ćemo se snaći za hranu, a stalna animacija u hotelima popuni vam vreme pa ne morate sami da smišljate kako da pobedite dosadu. Takođe, Turska je poznata po rizortima u kojima se zabava za decu odvija u kontinuitetu.