Vesti
Žuta štampa
Jedva čekam da ponovo šetam Skadarlijom
10.08.2015. 20:00
Izvor: Kurir
Jedva čekam da ponovo šetam Skadarlijom
Sećanje Bosanski kantautor zakazao novo druženje s beogradskom publikom za 24. oktobar, kad će po četvrti put nastupiti u Areni
Dino Merlin zakazao je novo druženje s beogradskom publikom, a svoj solistički koncert u Areni održaće 24. oktobra.
Bosanski kantautor, četiri godine nakon što je u novembru 2011. tokom tri večeri u istoj dvorani okupio više od 60.000 posetilaca, s nestrpljenjem iščekuje da ponovo dođe u srpsku prestonicu.

Voli Beograd
U ekskluzivnom razgovoru za Kurir, zvezda sarajevske pop scene otkriva da jedva čeka da opet prošeta Slavijom, Kalemegdanom i Skadarlijom.
- Što Bajaga kaže: „Kada šina savije gore iznad Slavije...“ Otići ću na Slaviju, jer taj deo grada jako volim. Planiram da obiđem još neke meni drage lokacije, kao što su Kalemegdan i Sebilj, javna česma na dnu Skadarlije, koju je Sarajevo poklonilo Beogradu. Takođe, posetiću i neke prijatelje - kaže Merlin i dodaje:

Spreman
- Čini mi se kao da je moj poslednji beogradski nastup bio juče, a ne pre gotovo četiri godine. Sećanje na te tri večeri tako je jako i živo da sam nov nastup u Beogradu odgađao misleći da je prerano, a prošle su godine.
On je nedavno, na svom terenu, priredio veliki spektakl na stadionu Koševo u Sarajevu, na kome je prisustvovalo više od 70.000 ljudi.
- Nakon mog četvrtog velikog koncerta u Sarajevu prošlog meseca, s još većim nestrpljenjem očekujem i svoj četvrti koncert u Beogradskoj areni i susret s mojom publikom - poručuje Dino.
Inače, Merlin je sa svojim bendom u proteklih 12 meseci održao brojne koncerte predstavljajući aktuelni album „Hotel Nacional“. Nastupao je širom sveta, od Sjedinjenih Država i Kanade, preko Skandinavije, Holandije, Austrije, do Makedonije, u velikim koncertnim dvoranama i arenama, rušeći rekorde posećenosti i priređujući svaki put vrhunski šou, iznova oduševljavajući publiku.