Vesti
Žuta štampa
PREBILI DUG: Vesna vratila bivšem ljubavniku 30.000 evra!
26.08.2015. 20:00
Izvor: Kurir
PREBILI DUG: Vesna vratila bivšem ljubavniku 30.000 evra!
Željko, s kojim je Zmijančeva bila nekoliko godina u vezi, ugovarao joj je nastupe i uzimao polovinu njenog honorara kako bi povratio novac koji joj je dao za opremanje stana
Vesna Zmijanac uspela je da isplati dug od 30.000 evra svom bivšem ljubavniku Željku Rstiću, s kojim je nekoliko godina bila u vezi.
Kako bi biznismen dobio natrag svoj novac, koji je tokom njihovog zabavljanja pozajmio pevačici za opremanje stana na Voždovcu, dogovorili su se da joj on nabaci neke tezge i od njih uzme polovinu njenog honorara.
- Kada je Vesna kupila stan u zgradi koju je on zidao kao investitor, Rstić joj je dao keš da kupi nameštaj i sve što ostalo što joj je bilo potrebno. Nakon raskida, ona mu nije vraćala pare jer je bila ljuta na njega zbog prevare sa bivšom voditeljkom „Granda“ Tamarom Stojmirov. S obzirom na to da je od njihovog razlaza prošlo godinu dana, pevačica je omekšala, pa se sa bivšim dečkom prijateljski sastaje - kaže jedan Željkov prijatelj i nastavlja:
- Jedan dan su seli i uz kafu se dogovorili da će joj on ugovoriti neke nastupe i od toga uzimati polovinu njenog honorara. Znajući da Rstić ima dobre kontakte, Zmijančeva je prihvatila njegov predlog. U ratama mu je otplaćivala dug, a najveći deo novca dobio je nakon njenog koncerta u hali u Kraljevu, koji joj je on sredio preko gradonačelnika koji mu je prijatelj. Vesna je konačno svoj dug prebila i više mu ništa nije dužna - rekao je jedan Rstićev prijatelj.
Inače, folkerka je nedavno letovala na Kubi, a potom je otputovala u Antaliju, gde je provela nekoliko dana.
Pozvali smo Vesnu i Željka za izjavu, ali oboje se do zaključenja ovog broja nisu javljali na telefon.