Vesti
Žuta štampa
TAJNA VEZA: Savetnica zavela i Dadu Polumentu
27.08.2015. 20:00
Izvor: Kurir
TAJNA VEZA: Savetnica zavela i Dadu Polumentu
Dušica Jevđenović pre više od dve godine bila u tajnoj vezi s pevačem, koji joj je posvetio pesmu
Dušica Jevđenović (23), starleta koja je zaposlena kao savetnica u Vladi, bila je u vezi i s Dadom Polumentom.
Njih dvoje su bili zajedno dok je ona bila i sa funkcionerom koji joj je obezbedio život na visokoj nozi, a s kojim ima sina zbog čega ga zove „tatica“.
Inače, savetnica koja pred policijom maše diplomatskom pasošem kako joj se prohte i Polumenta imali su pre nešto više od dve godine kratku vezu, koju su na Dušičino insistiranje krili.
- Dušica je oduvek volela da bude u društvu poznatih. Dada je upoznala na jednom splavu i odmah su počeli da se druže, a posle dve nedelje viđanja su se prvi put poljubili - započinje priču naš izvor i nastavlja:
- Bili su u tajnoj vezi jer Dušica nije htela da se sazna da su zajedno zbog veze koju je imala s ocem svog deteta.
Kontaktirali smo sa misterioznom savetnicom u Vladi i ona je potvrdila naša saznanja.
- Na putu sam i nemam vremena da se bavim vama novinarima. Evo, reći ću vam da Dadu Polumentu baš gotivim. On me je redovno zvao. Bio je bolesno zaljubljen u mene, a kratko smo bili zajedno. Napisao mi je i pesmu, ali vam neću reći koja je u pitanju. Saznajte sami - rekla je Dušica.
Inače, Jevđenovićeva je dobila poziv i za ulazak u rijaliti „Maldivi“, ali zasad je još u pregovorima. Da ode u „Parove“ zabranio joj je „tatica“, a sada je kamen spoticanja visina honorara - ona traži više nego što joj je ponudila televizija Hepi.