Vesti
Žuta štampa
Ćerkina sreća na prvom mestu: Lukas otputovao kod Sonje u Nemačku!
28.08.2015. 20:00
Izvor: Puls
Ćerkina sreća na prvom mestu: Lukas otputovao kod Sonje u Nemačku!
Aca Lukas otputovao je juče u Diseldorf kako bi sa još uvek zakonitom suprugom Sonjom Vuksanović proslavio četvrti rođendan njihove ćerke Viktorije.
Sonja i Aca su rešili da svoje nesuglasice ostave po strani ne bi li usrećili svoju naslednicu. Malena Viktorija je izrazila želju da sa oba roditelja duva rođendanske svećice. Zato je Lukas juče zapucao u Nemačku.
- Pakujem se i idem za Nemačku zbog Viktorijinog rođendana - potvrdio nam je juče Lukas, koji nije bio raspoložen za dalju priču.
- Ne bih sad zbog haosa u kom se nalazim pričao na temu rođendana moje ćerke, niti na bilo koju drugu temu. Molim vas, razumite me - poručio nam je Aca.
Kako piše Informer, Sonja nije htela da se vraća u Srbiju sa Viktorijom zbog medija koji su zainteresovani za njihov razvod, pa je pevač bio primoran da ode kod njih dve.
- Prvo je trebalo da Viktorijin rođendan proslave u Beogradu, ali je Sonja u poslednjem času odlučila da ipak ostane u Diseldorfu. Ona ne želi da je bilo ko opterećuje pitanjima vezanim za njihov razvod jer još nije spremna da priča o tome. Posebno bi joj smetali paparaci, koji bi je sigurno uhodili - ispričao je izvor blizak paru i dodao:
- Aca nije želeo ni za šta na svetu da propusti rođendan svoje mezimice, pa mu ništa drugo nije preostalo nego da se spakuje i ode kod njih. On i Sonja su se dogovorili da bi za Viktoriju najbolje bilo da oboje budu na njenom rođendanu, kako bi ona bila u potpunosti srećna.