Vesti
Sport
Novi peh za Partizan: Andrić u gipsu!
29.08.2015. 12:30
Izvor: Mondo
Novi peh za Partizan: Andrić u gipsu!
Na treninzima Partizana ovih dana je (bilo) prisutno više igrača na probi, nego onih pod ugovorom, koje navijači znaju iz prethodnih sezona.

Svim "starosedeocima", iako su mladi, zbog teške situacije u klubu su namenjene važne uloge u predstojećem ciklusu takmičenja, ali Mihajlo Andrić (21 godina, 200 cm) u petak je doživeo peh na treningu i neće moći da pomogne ekipi bar u prvih nekoliko kola ABA lige.

"Ustanovljen mu je početak stres frakture metatarzalne kosti i pauziraće najmanje četiri nedelje. Sreća u nesreći je što je povreda na vreme dijagnostikovana", rekao je za MONDO šef stručnog štaba Duško Vujošević, koji uprkos formalno nerešenom statusu sprema ekipu kao da je stanje redovno.

DOBAR START, SLABIJI KRAJ

Mihajlo Andrić prošle sezone je u ABA ligi sedam puta imao dvocifren učinak u prvih 20 kola. Onda ga je poremetilo virusno oboljenje, opali su mu i minutaža i učinak, pa je završio takmičenje sa prosekom od 6,1 poena.

Crno-beli su u sredu uveče pobedili reprezentaciju Libana u utakmici zatvorenog tipa, a novi mečevi, takođe zatvoreni za javnost, predviđeni su za nedelju i utorak.

Protivnici će biti nemački Oldenburg i rumunski Kluž.

To će biti nove prilike da se igrači na probi nametnu i preporuče za potpisivanje ugovora - ukoliko se u klubu nešto drastično ne promeni nabolje, pa bude novca za ozbiljnija pojačanja.