Vesti
Žuta štampa
Šta da vam kažem?!
31.08.2015. 20:00
Izvor: Mondo
Šta da vam kažem?!
Glumac Zoran Cvijanović "komentariše" slučaj u kojem ga je producent Milko Josifov materijalno oštetio
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nedavno je pokrenulo istragu protiv producenta Milka Josifova zbog sumnje da je prevario poznatog beogradskog glumca Zorana Cvijanovića, kao i Nebojšu Vraneša.
Proslavljeni glumac nije želeo da se oglašava povodom prevare, niti krivične prijave koje je podneta protiv osumnjičenog Josifa, koji ga je navodno oštetio za 70.000 evra, već je kratko "Kuriru" rekao "prevaren sam".
"A, šta da vam kažem?! Imate saopštenje mog advokata, tu je sve rečeno. Ceo slučaj je na sudu i zaista ne mogu ništa više da komentarišem", rekao je Cvijanović, dok je iz advokatske kancelarije koja ga zastupa rečeno da "postoje svi uslovi da Zoran Cvijanović ostvari punu zaštitu svojih prava pred nadležnim pravosudnim organima".
U radnoj biografiji Josifova dostupnoj na internetu pominje se da je producirao filmove "Lepa sela lepo gore" i "Munje", u kojima je Cvijanović ostvario zapažene uloge Brzog, odnosno Deda Mraza. Josifov je, prema sajtu IMDB.com, u tim filmovima imao epizodne uloge Turčina i vozača džipa. Isti sajt navodi da je producirao i dve epizode Cvijanovićeve serije "Mile protiv tranzicije", kao i ostvarenja "Pogled sa Ajfelove kule", "Karaula", "Sveti Georgije ubiva aždahu", "Artiljero" i drugih.
Kasnije je, prema pisanju medija, sa Cvijanovićem otvorio privatnu firmu za reciklažu "SET", čiji je jedan od vlasnika i Nebojša Vraneš. Mediji su ranije preneli da se glumac Cvijanović našao na ulici pošto je sa porodicom morao da napusti stan na Vračaru u kome je živeo, jer nije uspeo da isplati dugovanja od 70.000 evra.