Vesti
Žuta štampa
Opljačkani roditelji Jelene Đoković!
02.09.2015. 20:00
Izvor: Story
Opljačkani roditelji Jelene Đoković!
Miomir Ristić (57), tast tenisera Novaka Đokovića, alarmirao je voždovačku policiju nakon što je njegova kuća obijena
Iz kuće je odnet novac i vredan nakit njegove supruge Vere Ristić (55), majke Novakove žene Jelene.
- Provalnik je u njihovu kuću na Voždovcu upao u noći između 27. i 28. avgusta. U prvom trenutku, kada se vratio kući, Novakov tast nije ništa slutio. Šok je usledio kada je ušao u jednu od soba i video da su stvari ispreturane, a terasna vrata razvaljena. Istog trenutka je pozvao policiju - kaže izvor za dnevni list Alo! i dodaje da je Ristić dok patrola nije stigla konstatovao da mu je za sada nepoznati lopov iz kuće na Voždovcu odneo veću svotu.
- Ipak, najveće razočaranje je doživeo kada je primetio da je iz kutije za nakit odneta bela biserna ogrlica njegove supruge Vere. Ogrlica je vredna oko 1.000 evra, a ima i sentimentalni značaj, budući da se radi o poklonu. Ona je stajala u kutiji za nakit koja je bila na jednoj polici - priča izvor blizak istrazi.
- U ovakvim slučajevima sigurno se radi o takozvanom tipovanju. Provalnik je sigurno znao o čijoj se kući radi. Dobro je proučio kako je najlakše upasti u kuću i samo je čekao trenutak kada će to učiniti. Sigurno je imao i saučesnika, koji je ili u automobilu ili na ulici čuvao stražu da ga obavesti ukoliko neko naiđe kako bi mogao na vreme da pobegne iz kuće - navodi on.
Policija će u narednom periodu pregledati video-snimke sigurnosnih kamera sa okolnih kuća kako bi se eventualno otkrili počinioci, a biće saslušane i osobe koje dolaze u dom Đokovićevog tasta i tašte koje su eventualno, svesno ili nesvesno, mogle dati informacije provalnicima gde se šta u kući nalazi.