Vesti
Žuta štampa
BLUDNI SOCIJALISTA PRETI: Svima sam nameštao ku..e, neću pasti sam!
03.09.2015. 20:00
Izvor: Kurir
BLUDNI SOCIJALISTA PRETI: Svima sam nameštao ku..e, neću pasti sam!
Pošto je policija došla do prepiske u kojoj funkcioner s uhapšenom madam Željkom Rolović ugovara elitne prostitutke, on poručuje da će odati svoje „saučesnike“ ako bude pao
BEOGRAD - Funkcioner SPS i jedan od najbližih saradnika Ivice Dačića, koji je s madam Željkom Rolović ugovarao elitne prostitutke za sebe i svoje drugove, poverio se prijateljima da će, ukoliko padne, za sobom povesti sve, saznaje Kurir.
Pandorina kutija je otvorena kada je nedavno crnogorska policija uhapsila starletu Željku Rolović pod optužnom da je organizovala VIP prostituciju na primorju.

Panika
Kako saznajemo, mnogi funkcioneri Socijalističke partije Srbije su u panici jer je crnogorska policija došla u posed telefona Željke Rolović i SMS prepiske sa jednim visokopozicioniranim članom SPS.
- Niko u ovom trenutku nije potpuno siguran šta ko o kome zna, a mnogi su koristili usluge Rolovićkinih elitnih prostitutki. Međutim, jedan među njima, čija je prepiska dospela u ruke crnogorske policije, toliko se uspaničio da se već poverio prijateljima da će povući sve kojima je nameštao Željkine devojke jer ne želi da bude žrtveno jagnje. Doslovce je rekao: „Svima sam nameštao ku..e, sigurno neću pasti sam“ - otkriva izvor Kurira blizak vrhu Socijalističke partije Srbije. On dodaje i da je spisak socijalista čija imena bi mogla da osvanu u ovoj aferi podugačak, kao i da su mnogi od njih oženjeni.
Dušan Bajatović, socijalista i direktor „Srbijagasa“, u izjavi za Kurir kaže da „dotičnu madam“ ne poznaje, te da prvi put u životu čuje za nju.
- Mogu da pričam jedino u svoje ime. Prostitucija je kažnjiva, a i da nije, ne moram da plaćam. Naprotiv, tražena sam roba - u svom stilu se izrazio Bajatović, inače jedan od imućnijih socijalista. Ostali socijalisti s kojima smo juče razgovarali na ovu temu negirali su da poznaju crnogorsku madam, ali nisu želeli javno da se izjašnjavaju na ovu temu.

Trgovina informacijama
Policijski stručnjak i bivši načelnik beogradske policije Marko Nicović upozorava da ovakva situacija nije nimalo naivna jer su, kako je rekao, sada sve informacije kompromitovanih političara na tržištu.
- Nije ni čudo što su u panici. Ako bude otkriveno ime nekog političara, on sigurno neće ćutati ko zaliven, nego će verovatno reći ko je sve učestvovao u bahanalijama. Sada nisu sigurni ni u šta. Cela ova priča s elitnom prostitucijom može biti iskorišćena ne samo protiv samih političara već i protiv same države. Madam Željka je očigledno ozbiljna u ovom poslu i sigurno je da će pokušati da izvuče finansijsku korist i što bolje proda informacije ukoliko ne bude imala drugog izbora. Ali sada do dokaza da su srpski političari, u ovom slučaju socijalisti, plaćali prostitutke mogu doći i strane službe u regionu, a to može biti opasno - smatra Nicović.

Uhapšena u Kotoru
Podsetimo, priča o vezama elitnih prostitutki i političara ponovo je otvorena kada je Crnogorka Željka Rolović 21. avgusta uhapšena u Kotoru zbog organizovanja VIP prostitucije na Crnogorskom primorju. Policija je navodno došla u posed i njenog mobilnog telefona, u kom je pronađena prepiska sa dotičnim socijalistom, koji je u imeniku Rolovićeve bio upisan pod imenom Cale.
U prepisci se on dogovora o orgijama i od Rolovićeve traži da mu organizuje bahanalije sa svojim štićenicama, ali s njom ugovara i cenu devojke od 1.000 evra.
Željka Rolović, poznatija kao madam Željka, tvrdi za Kurir da ne poznaje srpske političare. Na pitanje kada se to tačno dopisivala s našim socijalistom (ime poznato redakciji) i da li je u kontaktu sa još nekim političarem, rekla je:
- Nemam pojma ni da mi kažete ime nekog našeg političara, a te vaše tek ne poznajem.
Na naše insistiranje da odgovori ko je onda izvesni Cale s kojim je prepiska obelodanjena, ona će:
- Ma boli me briga za vaše političare, imam porodicu, ostavite me na miru.