Vesti
Žuta štampa
Starleta drastično smršala: Stanija boluje od teške bolesti
17.09.2015. 20:00
Izvor: Story
Starleta drastično smršala: Stanija boluje od teške bolesti
Stanija je osetila prve simptome ovog virusa - malaksalost i otežano disanje, a potom je dobila i temperaturu
Stanija Dobrojević tokom boravka u Americi preživela je pravu dramu. Lekari su otkrili da ima opasan koksaki virus, koji napada srce, pa može biti i smrtonosan.
- Pre mesec i po dana, na jednom od treninga u Americi, Stanija je osetila prve simptome ovog virusa - malaksalost i otežano disanje, a potom je dobila i temperaturu. Tada je potražila lekarsku pomoć i oni su odmah posumnjali na ovaj virus koji sada ponovo hara u Americi - kaže izvor blizak starleti i dodaje da joj je doktor odmah dao savet da odmara, da izbegava stres i da promeni ishranu.
- Stanija se mnogo uplašila, jer je čula da je koksaki virus veoma opasan i znala je da se teško leči. Odmah je krenula da se pridržava saveta lekara pa je za dve nedelje drastično smršala, što se najviše vidi na njenom licu - piše Star, prenosi Telegraf.
- Tačno je da je Stanija imala srčanih problema koje je otkrila nakon jednog treninga u Americi, međutim, pred ulazak na Farmu je obavila sve potrebne preglede i utvrđeno je da može da ide na imanje, ali pod uslovom da redovno uzima terapiju i da izbegava stres - potvrdili su iz Stanijine PR službe.