Vesti
Sport
Možda se poništava OFK - Spartak?
28.09.2015. 20:00
Izvor: mondo.rs
Možda se poništava OFK - Spartak?
Održan sastanak u FSS u vezi sa utakmicom OFK Beograd - Spartak. Prijava podneta, Kokeza ne isključuje mogućnost poništavanja utakmice. Odluka u narednih 10 dana.
Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, rekao je da je podneta disciplinska prijava zbog sumnje da je nameštena utakmica između OFK Beograda i Spartaka.
Utakmica 11. kola Superlge na Karaburmi izazvala je sumnju u regularnost pošto je trener Subotičana Stevan Mojsilović izveo rezervni sastav.
"Kao što smo najavili predsednik Karadžić i ja, danas je bio sastanak u sastavu Milivoje Mirkov, Žarko Stevanović, Slobodan Pajović i Vladimir Bulatović. Zaključili smo da je utakmica podigla prašinu i zato je Mirkov podneo disciplinsku prijavu i u narednih 10 dana doneće se odluka", rekao je Kokeza novinarima posle sastanka u prostorijama FSS na Terazijama.
Kokeza je najavio mogućnost da se meč poništi, iako je sporna utakmica registrovana pobedom OFK Beograda od 2:0.
"Utakmica je registrovana, ali FSS i Zajednica Superligaša imaju mogućnost da, ukoliko se ustanovi da je bilo neregularnosti, da je suspenduju, ponove ili donesu drugu odluku u roku od 30 dana", dodao je Kokeza.
Za utorak je najavljena konferencija za novinare OFK Beograda.