Vesti
Žuta štampa
CECA U MANASTIRU NALAZI MIR: Gordost je najgora moguća osobina!
30.09.2015. 20:00
Izvor: Kurir
Često dolazim u ovaj manastir. Tu je i moj duhovnik, duhovnik cele naše porodice, rekla je pevačica
Pre godinu dana, sin folk zvezde bio je domaćin na slavi Mala Gospojina u manastiru Rajinovac. Ceca se ovoga puta pojavila na dobrotvornoj večeri, koja je u porti ovog manastira i organizovana, a tom prilikom je otkrila da svoj društveni mir pronalazi upravo na ovom mestu.
"Često dolazim u ovaj manastir. Tu je i moj duhovnik, duhovnik cele naše porodice. Moja deca i priljatelji takođe dolazimo. Ovde je raj za dušu i uvek u Rajinovcu nađem svoj mir“, rekla je Ceca.
Pevačica se u društvu porodice i priljatelja pojavila na dobrotvornoj večeri i svojim prisustvom i donacijom pomogla da se prikupi deo sredstava potrebnih za obnovu ovog manastira.
"Nikome od nas nije potreban ovakav vid kampanje. Svi smo mi kroz naš posao ostvareni, ali ovakve stvari su lične za ljude koji nisu informisani, obavešteni, a pre svega su pravi vernici. Ovo je posebna prilika gde se ja obraćam javnosti. Potrebna su nam novčana sredstva za ovaj manastir, klizište preti da će urušiti ovaj sveti hram“, istakla je Ceca u Premijeri.
Pored toga, pred svaki veliki praznik, Ceca poseti ovaj manastir, gde je kao i svi, jednaka pred bogom. „Ja se prva ne postavljam na način da sam iznad ostalih ljudi. Ponašam se kao i svi. Uvek sam bila pristupačna ljudima, nikada nisam patila od nekih visina, jer gordost je najgora moguća osobina", dodala je Ceca.