Vesti
Sport
Čukarički: Trener otišao, direktor je novi trener!
02.10.2015. 20:00
Izvor: Mondo
Čukarički: Trener otišao, direktor je novi trener!
Rokada na klupi Čukaričkog posle neubedljivih igara i rezultata na startu sezone, a sve pred derbi kola sa Partizanom.
Rokada.
Trener odlazi, novi trener je direktor omladinske škole.
Šef struke Čukaričkog Vladan Milojević, koji je prošle sezone doneo klubu Kup Srbije, jedini trofej u istoriji, saopštio je danas da će posle utakmice sa Partizanom napustiti mesto šefa struke.
MONDO je promenu na čelu Čuke najavio dan ranije, a danas je i potvrđena, s tim da će Milojević ostati jedan dan duže trener nego što je planirao, zbog toga što je Superliga pomerila termin njegove oproštajne utakmice.
Kako je rečeno na konferenciji za medije na Banovom brdu njega će naslediti dosadašnji direktor omladinske škole Zoran Popović.
"Zahvalio bih se svima u Čukaričkom na saradnji. Više neću voditi klub, moja poslednja utakmica je protiv Partizana. Posle toga mesto prepuštam dosadašnjem direktoru omladinske škole Zoranu Popoviću. Ovo je isključivo moja lična odluka", rekao je Milojević.
On je dodao da je to prvo saopštio igračima, na koje je izuzetno ponosan i zahvalio se svima u klubu na saradnji, ali i opštini Čukarica.
"Krenuli smo iz loše situacije, bez struje i vode, da ovaj klub vratimo na prave staze i spasimo od gašenja. Svi su nam se se smejali, mi smo uspeli da se dignemo, igramo kvalifikacije za Ligu Evrope i na kraju donesemo i trofej Kupa Srbije. Uvek sam uživao u fudbalu, nikada fudbal nisam gledao kroz novac. Iskustvo u Ccukaričkom ostaje za ceo život. Ovo je moj klub i uvek ću ga podržavati".
Milojević je naglasio da još nije razmišljao o budućem angažmanu.
"Nisam imao kontakte sa drugim klubovima, videću posle Partizana šta će se dešavati. Volim fudbal i želim da ostanem u njemu, a da li će to biti inostranstvo ili domaći klub još uvek ne znam", zaključio je Milojević.
Novi trener Zoran Popović, istakao je da su svi u klubu pokušali da zadrže Milojevića.
"Postignuti su veliki uspesi i taj rezultat će zauvek ostat. Igrači bi trebalo da protiv Partizana pokažu karakter koji definitivno imaju. Još jednom sve čestitke Milojeviću na sjajnom vođenju kluba. Imam neke ideje i mislim da je buducnost kluba na igračima iz omladinske selekcije", istakao je Popović, koga će u omladinskoj školi zameniti Milan Lešnjak.
takmica 12. kola Superlige između Partizana i Čukaričkog trebalo je da se odigra u nedelju od 13 sati, ali je meč pomeren za ponedeljak u 19.