Vesti
Sport
Šok u Surdulici: Partizan ispustio 2:0!
14.10.2015. 20:00
Izvor: Mondo
Šok u Surdulici: Partizan ispustio 2:0!
Da je 2:0 najopasniji rezultat, pod uslovom da pomislite da ste već na poluvremenu završili posao, dokazano je u Surdulici, gde su crno-beli zabeležili ko zna koji kiks ove sezone.
U fudbalu je 2:0 najopasniji rezultat...
Ako, poput fudbalera Partizana, nadmeno posmislite da ste posao na neugodnom gostovanju, po teškom terenu, protiv motivisanog rivala, pred njegovom publikom, završili ako u prvom poluvremenu date dva gola.
Na kraju: Radnik – Partizan 2:2 (0:2) u meču 13. kola Superlige!
Novi kiks šampiona Srbije i novi udarac za već grogiranog trenera Zorana Milinkovića, koji opstaje na klupi, uprkos tome što bi uskoro zaostatak za liderom Crvenom zvezdom mogla da bude i 14 bodova, a to je bod po kolu...
Partizan je u Surdulici pokazao dva lica. U prvom poluvremenu, uprkos tome što zbog povreda i kartona nije bilo Andrije Živkovića, Abubakara Oumarua, Gregora Balažica i Fabrisija, "Valjak" je potvrdio da je tehnički i taktički iznad rivala, ali je to u nastavku sve palo u vodu, jer je bolji tim izašao da "ubije" 45 minuta kao da se radi o 45 sekundi...
Kazna je bila surova i zaslužena!
Iz dve kontre, posle dve izgubljene lopte crno-belih na polovini plavih, Radnik je stigao do izjednačenja i potom pokazao da želi još, da želi pobedu nad državnim prvakom. Visoko postavljenu, naivnu i nespremnu odbranu crno-belih, Filip Stojanović kazanio je sa dva fantastična pasa, od kojih je jedan bio asistencija Milošu Stankoviću za 1:2, a drugi bio uvod u ubitačnu kontru, koju je rešio maleni brzonogi tinejdžer Samuel Ovusu, ostavivši pas na stranu isred Živka Živkovića, tako da je Stanković pogodio praznu mrežu i kaznio pokušaj golmana Partizana da u stilu Manuela Nojera reši problem nastao na suprotnoj strani terena.
Partizan s ovim bodom ostaje na četvrtom mestu na tabeli, s tim da Vojvodina ima priliku da pretekne crno-bele.
Narednog vikenda, Partizan dočekuje Javor. Videćemo s kojim trenerom na klupi...
Pobeda, pobeda, pobeda, pobeda, nerešeno, poraz, pobeda, pobeda, poraz, poraz, pobeda, pobeda, pobeda, poraz, pobeda, nerešeno, nerešeno, pobeda, pobeda, poraz, nerešeno.
Ovo je niz ishoda utakmica Partizana od početka sezone. Danas su crno-beli odigrali 21. zvanični meč od 21. jula i gostovanja u Goriju i doživeli novi neuspeh, drugi uzastopni posle susreta sa Čukaričkim uoči pauze za utakmice reprezentacije završenim 0:1.
U poslednjih pet kola Superlige, Milinkovićev tim dobio je samo jedan susret i osvojio šest od mogućih 15 bodova (!?).