Vesti
Žuta štampa
ŽELJA MU PUSTA, PA DVOLIČAN: Kristijane, da li si spavao sa Cecom?
15.10.2015. 20:00
Izvor: Kurir
ŽELJA MU PUSTA, PA DVOLIČAN: Kristijane, da li si spavao sa Cecom?
Kristijan Golubović veoma tajanstveno i uz osmeh rekao da nije bio sa srpskom divom Svetlanom Cecom Ražnatović
Kristijan Golubović, koji je osvojio sve žene na farmi u Lisoviću, pričao je ranije u emisiji kod Milomira Marića o svom odnosu s pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom, kao i o njegovoj deci i supruzi Svetlani Ceci Ražnatović, a o tome je govorio i u rijaliti koji pratimo uživo već skoro dva meseca.
Žestoki momak nije baš u najboljim odnosima sa Arkanovom udovicom i njegovom decom, ali ne libi se da odgovara na pitanja o njima i da još pri tome bude veoma dvoličan.
Naime, u uvodnoj reči emisije Goli život hrvatska novinarka postavila je pitanje jedinom preživelo kriminalcu izu filma "Vidimo se u čitulji" da li je spavao sa Cecom. Žestoki momak, koji je 20 godina proveo po zatvorima širom sveta, koji se hvalisao da je spavao sa mnogim ženama, a ovadašnju javnost je uzburkao sa silikonskom kraljicom Tijanom Đurić, u svom nadmenom stavu nije mogao da povuče ručnu i prizna da kod Cece nije imao prolaz.
Jedva je priznao: "Nisam". Potom je usledilo drugo pitanje: Da li ste se poljubili s njom. On je odgovorio; Nismo. Ono što je svima zasmetalo jeste to da je Krstijan sve vreme dok je to odgovarao imao osmeh na licu koji je trebalo da stavi sumnju na njegove odgovore. Hteo je da bude džentlmen, ali mu to ne polazi za rukom.