Vesti
Sport
Anđušić debituje u Zagrebu
16.10.2015. 20:00
Izvor: novosti.rs
Anđušić debituje u Zagrebu
Cibona ima iskusnu ekipu koja će nas sigurno dočekati sa maksimalnom motivacijom na svom terenu. Kod kuće igraju jako dobro, uprkos tome što i oni neke stvari rešavaju u hodu - kaže trener crno-belih Božić
Košarkaši Partizana pokušaće u Zagrebu da stignu do prve regionalne pobede na gostujućem terenu u novoj sezoni. Crno-beli će protiv Cibone biti jači za Danila Anđušića, koji će u "Draženovom domu" debitovati u subotu od 17 časova, imati drugi debi u dresu srpskog viceprvaka.
Ekipa Petra Božića u petak ujutru krenula je put hrvatske prestonice, na megdan ekipi koja se nalazi u sličnim problemima kao i klub iz Humske.
- Cibona ima iskusnu ekipu koja će nas sigurno dočekati sa maksimalnom motivacijom na svom terenu. Kod kuće igraju jako dobro, uprkos tome što i oni neke stvari rešavaju u hodu, pre svega kada je u pitanju kompletiranje sastava. Sigurno je da će sada želeti da poprave utisak iz Valjeva. Mi sa druge strane moramo da radimo na tome da nemamo praznog hoda tokom utakmice i da sa agresivnim pristupom prikažemo dobru igru - rekao je trener Petar Božić.