Vesti
Žuta štampa
Goca Tržan otputovala na medeni mesec: Pogledajte gde novopečeni mladenci uživaju
20.10.2015. 20:00
Izvor: story.rs
Goca Tržan otputovala na medeni mesec: Pogledajte gde novopečeni mladenci uživaju
Raša Novaković ispunio Tržanki želju da na bračnom putovanju posete Japan, gde će se videti i s pevačicom Slavicom Ćukteraš
Goca Tržan i Radomir Raša Novaković otputovali su na medeni mesec u Japan, mesec dana posle glamuroznog venčanja koje su upriličili u Karićevoj vili na Dedinju.
Ekipa Kurira uslikala je novopečene mladence na surčinskom aerodromu Nikola Tesla kako vuku kofer i nestrpljivo čekaju svoj let. Pevačica nije povela sa sobom ćerku Lenu, koju je dobila u braku s prvim suprugom Ivanom Marinkovićem. Iako je uvek vode na zajednička putovanja, ovog puta poželeli su da budu potpuno sami.
- Tržanka je poželela da vidi Tokio, što joj je Raša i omogućio. On joj je još pre braka obećao da će je tamo odvesti i konačno joj je ispunio tu želju. Goca je unapred osmislila plan kretanja, tako da će se potruditi da obiđu što više lokacija ove svetske metropole - rekao je naš izvor.
Goca i Raša će iskoristiti priliku da se vide s pevačicom Slavicom Ćukteraš, koja živi u Tokiju sa verenikom Vladom Avramovim.