Vesti
Žuta štampa
ŠOKANTNA ISPOVEST AVE KARABATIĆ: Ucenjivala sam profesora za 9.000 evra, evo ko me spasao
27.10.2015. 20:00
Izvor: Kurir
ŠOKANTNA ISPOVEST AVE KARABATIĆ: Ucenjivala sam profesora za 9.000 evra, evo ko me spasao
Ava Karabatić, učesnica rijalitija "Parovi", za dlaku izbegla da ide u zatvor kao član organizovane grupe, optužene za iznudu
Ava Karabtić, u rijalitiju „Parovi“, dotakla priče se priče koja je pre nekoliko godina umalo odvela ovu hrvatsku starletu iza reštaka.
Naime, pričalo se da je Ava Karabatić bila sa svojim profesorom, kojeg su kasnije, ona njen momak i majka ucenjivali i iznudili mu 9.000 evra.
"Taj profesor je bio zaljubljen u mene, ali senije zaljubio u moju lepotu, nego u moj mozak", pričala je Ava. Sa njim nisam bila, jer je stariji. Kad sam našla momka, počela sa njim da se viđam, profesor je to saznao i počeo da mi piše ružne poruke. Pisao mi je droljo, mali je svet da se sakriješ od mene... Svašta još mi je pisao i pretio mi.
Ali, ja to nisam htela da pričam, jer nisam želela da on ima problema zbog toga. Gotovo niko u rijalitiju joj nije poverovao kad je rekla da je njen momak sasvim slučajno saznao za to.
"Njemu se ispraznio mobilni, pa sam mu ja pozajmila svoj. Tada je on video sve te ružne poruke i bio je jako ljut što mu nisam rekla za to", otkrila je Ava.
Prema Avinim rečima, za sve je bio kriv njen momak, koji je počeo da ucenjuje profesora s njenog telefona. Uzeo mu je prvo dve hiljade evra, a zatim još sedam.
"Te novčanice su bile obeležene. Ali nisu bile kod mene. Kod njega su bile. Tako je uhapšen. Osuđen je na dve godine zatvora, ali još nije otišao na izvršenje kazne", obajsnila je Ava Karabatić.
Neko je dobacio da je u stvari momak samo preuzeo delo na sebe, da im se ne bi sudilo kao organizobanoj grupi, jer bi u tom slučaju završili svo troje iza rešetaka i dobili bi mnogo više od dve godine.
"Nisam ja znala da je on to radio, on je pisao sa mog teelfona", rekla je Ava Karabatić.
"Jesi li ga odmah ostavila posle toga, pošto si otrkila da je iskoristio situaciju da zaradi i dovede te u neprijatnost?", pitala je starletu voditeljka.
"Nisam ga ostavila, zabavljali smo se posle toga još godinu i po. On je pokušao mene da zaštiti,nije on želeo ništa loše. Svi su se smejali ovom njenom objašnjenju", objasnila je starleta.