Vesti
Žuta štampa
Kuku: Tamari pukao silikon u "Farmi"?!
10.11.2015. 20:00
Izvor: vesti-online.com
Kuku: Tamari pukao silikon u "Farmi"?!
Šta je preče jednoj klaberki sa silikonima - zdravlje ili rijaliti "Farma"? Ispostavilo se da su bitniji novac i "slava" (jako diskutabilno u ovom slučaju)...
Tamara Đurić je suznih očiju ispričala kako ima jake bolove u grudima i kako joj je zbog napora pukao silikon. Sumnja da je oštetila silikon u grudima zato što je na imanju u Lisoviću dizala teške predmete.
- Nosila sam juče kofu punu vode. Jedva sam je unela u kuću, bila je preteška i mislim da mi je zbog toga pukao silikon - požalila se starleta pred ostalim farmerima.
Nakon završene emisije "Pitanja gledalaca", Đurićeva je napravila paravan od čaršava, skinula se i pozvala Gabrijelu Pejčev da joj pokaže promene na telu i požali se da mora hitno kod lekara.
- Pogledaj kako mi se ožiljak kod bradavice rascepao. Boli me već dva dana jako. Verovatno je puklo unutra...i mišić - rekla je Tamara Gabrijeli, a drugarica je pokušala da je uteši.
- Vidim te crne tačke. Polako, smiri se i što pre treba da te vode kod lekara da to vidi. Ako mora da se radi operacija, to je zeznuto. Nemoj da pričaš Aci da se ne bi sekirao - prokomentarisala je mlada pevačica.
- Ma ne pitaj me. Za poslednje tri godine četiri puta sam imala operaciju na grudima. Baš me boli. Ne smem ništa teško više da nosim - jadala se Đurićeva, ali nije poslušala Gabrijelu, te se u toku večeri požalila i svom dečku Aleksandru Živanović.
- Jako me boli. Ne znam šta ću da radim ako me pošalju na operaciju, jer oporavak traje mesec dana, a toliko ima do kraja "Farme". Sve vreme tog oporavka mora da se leži i miruje, a u ovom trenutku mi to ne treba. Videću sa lekarima da li postoji neka šansa da se spreči operacija dok se ne završi "Farma" - objasnila je rijaliti zvezda.
Kasnije tokom večeri, Tamara je svoje muke podelila i sa Vesnom Vukelić Vendi, koja joj je savetovala da izvadi silikone.
- Ja sam imala silikone, ali sam ih kasnije izvadila, jer su mi jako smetali, a i svi su mi rekli kako su moje prirodne grudi lepše. Veruj mi i da jesu - rekla je Vukelićeva, a Tamara nije mnogo marila za njenu priču, već je dodala:
- Ja sam pre pet godina prvi put ugradila silikone, ali u budućnosti imam plan da stavim silikone i u zadnjicu.