Vesti
Sport
Zvezda može da pobedi Real
26.11.2015. 20:00
Izvor: naslovi.net
Zvezda može da pobedi Real
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će njegovi košarkaši protiv Real Madrida u Evroligi morati da pruže više od svojih realnih mogućnosti i dodao da veruje u pozitivan ishod meča.
"Svakako da nas sutra očekuje spektakl. Dolazi nam prvak Evrope u Pionir. Znamo kvalitet Reala, idemo hrabro da odigramo meč. Pružićemo svoj maksimum, čak i više od toga, jer znamo da treba preko...To nije ništa novo. Izaći ćemo na parket sa željom i motivacijom...nadom. Nadu niko ne može da nam uzme. Ukoliko budu bolji čestitaćemo", rekao je Radonjić novinarima u Hali Pionir.
Crvena zvezda i Real Madrid posle šest odigranih utakmica u Evroligi imaju skor od po dve pobede i četiri poraza.
"Ono što treba reći nakon proste analize, pored naših problema, jeste da nismo imali sreće tokom dosadašnjeg dela Evrolige, pogotovo sada kada prvak Evrope dolazi sa imperativom pobede kako bi izborio plaman među 16. To niko nije očekivao... Real i još par ekipa su bili favoriti pre takmičenja", rekao je Radonjić.
Trener Zvezde je kazao da Real u svom sastavu ima znatno kvalitetnije pojedince, ali da on veruje da će njegovi igrači, uz pomoć publike uspeti da zabeleže dobar rezultat.
"Sledi nam 40 minuta utakmice...Mi i oni na parketu. Oni su daleko iznad po kvalitetu, to je realnost. Izuzetno su jaki na svim pozicijama. Međutim, verujem u uspeh. Ukoliko se dobro sećam, pred Bajern i Strazbur smo bili autsajderi, pa smo uspeli da budemo dobri, pobedimo jednom i drugi put da budemo na korak od još jednog slavlja. Uzdamo se da će Pionir još jednom pokazati svoju veličinu i da ćemo uz naše navijače odigrati bolje nego što možemo u ovom trenutku", rekao je Radonjić.
Radonjić je rekao da je zdravstveni bilten ekipe bolji nego što je bio i izrazio nadu da će svi raspoloživi igrači biti spremni za sutrašnji duel.