Vesti
Žuta štampa
Sukob u Grandu: Evo zašto se Saša Popović naljutio na Šabana Šaulića
16.12.2015. 20:00
Izvor: Story
Sukob u Grandu: Evo zašto se Saša Popović naljutio na Šabana Šaulića
Pevač Šaban Šaulić, koji već godinama uspešno sarađuje sa Grand produkcijom i sezonama unazad ima počasno mesto predsednika žirija u Zvezdama Granda, uspeo je da izbaci iz takta vlasnika Granda Sašu Popovića.
Pevač Šaban Šaulić je sa brojnim kolegama bio na sceni tokom snimanja, a nakon svega dva sata snimanja i više pauza, Šaban je poslednju iskoristio da pobegne, iako je tek trebalo da zapeva na bini. Kako se najlepše ostavlja za kraj, tako je predviđeno da Šaban nastupi u poslednjem bloku, ali je pevač je morao da napusti snimanje. Dok su se kolege odmarale i ćaskale u bekstejdžu, Šaban se neprimetno iskrao, presvukao i napustio snimanje.
Nakon pauze, kolege su se vratile na binu i snimanje je moglo da počne, međutim, Saša Popović je primetio da Šaban Šaulić još nije stigao. Nekoliko minuta Popović je koristeći mikrofon pokušavao da dozove pevača, a kada mu je neko od Šabanovih kolega rekao da je on otišao sa snimanja, Saša je planuo i počeo da viče:
- Sašu je naljutilo to što druge televizije snimaju po ceo dan i tada može da sedi na snimanju, a snimanje od dva sata nije mogao da ispoštuje. Dogovor je bio da u 18 časova počnu, a pevači su kasnili i bez obzira na to, direktor Granda je gledao da sve ubrza i da ljudi mogu da odu kući što pre. U 22.30 je bilo završeno sve, a Šaban je otišao u 22 časa. Zato je Popović bio ljut i razočaran - rekao nam je izvor iz produkcije.