Vesti
Sport
Pešić: Da bi postao zvezda, moraš da veruješ u pobedu i kada ti drugi ne daju velike šanse
17.12.2015. 20:00
Izvor: novosti.rs
Pešić: Da bi postao zvezda, moraš da veruješ u pobedu i kada ti drugi ne daju velike šanse
Taktički smo spremni za čvrstu i neizvesnu utakmicu. Ne smemo da odustanemo moramo da verujemo da je sve moguće. Moramo da ostanemo mirni - kaže trener Bajerna
Trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić poručio je danas da njegov tim mora da sačuva mirnoću i veru kako bi pobedio Crvenu zvezdu i plasirao se u Top16 fazu Evrolige.
- Ovo je utakmica sezone za Crvenu zvezdu, a mi ne razmišljamo o atmosferi koju prave njihovi navijači, već smo isključivo fokusirani na našu igru. Moramo da ostanemo mirni i verujemo u sebe kako bismo pobedili. Da bi postao zvezda moraš da veruješ u pobedu i kada ti mnogi ne daju velike šanse - rekao je Pešić za zvanični sajt bavarskog kluba.
Srpski trener dodao je da je Bajern ove sezone protiv Reala, Fenerbahčea i Himkija pokazao da može da se nosi sa najjačima i u gostima.
- Taktički smo spremni za čvrstu i neizvesnu utakmicu. Ne smemo da odustanemo jer moramo da verujemo da je sve moguće - naveo je Pešić.
Krilni košarkaš Deon Tompson ističe da će odbrana biti ključna u pohodu na trijumf i Top16 fazu.
- Moramo da budemo poptuno koncentrisani. Jakom odbranom ne smemo Zvezdi da dozvolimo da nas uvede u njen ritam i sprečimo pik-en-rol - zaključio je Tompson.
Utakmica između Crvene zvezde i Bajerna igra se sutra od 19 sati u hali Pionir.