Vesti
Žuta štampa
BOJANI STAMENOV PONOVO POZLILO: Pevačica ostala bez vida!
22.12.2015. 20:00
Izvor: Kurir
BOJANI STAMENOV PONOVO POZLILO: Pevačica ostala bez vida!
Nakon žučne rasprave pojedinih farmera i sve veće tenzije u trci za glavnu nagradu, Bojani Stamenov pozlilo je i na trenutak je izgubila vid.
U subotu veče, negde oko dva sata iza ponoći, Bojana je raspremala kuhinju sa Jelenom Krunić. Tom prilikom, Bojana Stamenov se zanela i sela, kako ne bi pala.
Krunićeva je odmah zatražila vodu za piće jer im zadruga nije dala istu.
"Ostala sam bez vida! Ništa ne vidim! Dajte mi vode! Evo sad vidim na pola metra",objašnjavala je Bojana kako se oseća, ali i u tim nimalo jednostavnim trenucima za nju smogla je snage da se našali na svoj račun.
"Debela, hoćeš da izdržiš do kraja "Farme"? Hoćeš, pa ko te šiša kad hoćeš", pričala je sama sa sobom, dok su je farmeri obilazili. Porodica Bojane Stamenov zabrinuta je za pevačicino zdravlje i jedva čeka da se rijaliti zvarši.
"Mi smo imali punu kuću gostiju jer smo slavili krsnu slavu, ali sam čula šta sedesilo i odmah sam nazvala produkciju da pitam šta se dešava", ispričala je Tijana Ademov, Bojanina rođena sestra.
Iako Bojana boluje od dijabetesa, kaže Tijana, ovoga puta u pitanju je nešto drugo.
"Iz produkcije su mi rekli da je Bojana imala jaku alergijsku reakciju i da je to prouzrokovalo gubitak vida. Nisu mi rekli da ima veze sa dijabetesom, mada,možda su želeli da zaštite porodicu od sekiracije, ali nisu uspeli. Strašno brinem zanjeno zdravlje", kaže Tijana.
Bojani je na Farmi već jednom pozlilo dok je u ostavi panično pokušavala da pronađe svoju pumpicu za astmu. Porodica i sama Bojana su često apelovali da se ne glasa za nju, kako bi što pre izašla napolje i držala bolest pod kontrolom. Želja joj nije uslišena i ona je došla do finala.