Vesti
Žuta štampa
Goga Sekulić uplivava u literarne vode: Pišem svoju knjigu, biće žestoko
25.12.2015. 20:00
Izvor: Story
Goga Sekulić uplivava u literarne vode: Pišem svoju knjigu, biće žestoko
Pevačica Goga Sekulić piše knjigu koja će biti njena životna priča. Biće ozbiljna, poučna i poslužiće omladini kao pomoć kako da se bore kroz život. Da je život satkan od smeha, tuge, radosti, uspona, padova...
Goga Sekulić piše knjigu u nedostatku štiva za čitanje!
- Već godinama unazad pisala sam teze i čekala da se ostvarim kao majka. Onda se desila tragedija kada sam izgubila supruga i tu sam stala. Moram da procenim šta ću sa knjigom.
Ako sledeće godine budem sama, ne daj Bože, onda ću je završiti. Ako se nešto lepo desi na ljubavnom planu, onda će biti objavljena za godinu i po do dve.
Knjiga će biti moja životna priča. Znači, biće ozbiljna, poučna i poslužiće omladini kao pomoć kako da se bore kroz život. Da je život satkan od smeha, tuge, radosti, uspona, padova. Sve pomešano. - kaže Goga.
- Ne bih volela ništa više da planiram. Ponekad ljudi ne znaju kako je meni. Možda vama deluje da sam srećna, ali ne. Ja sam nekad tužna, imam promene raspoloženja, ali se trudim da budem pozitivna. Ono što je sigurno, volela bih da se ostvarim kao majka. To je nešto najlepše.
Na pitanje da li će pisati i o ličnostima sa naše estrade, Goga kaže da nikoga neće štedeti...
- Samo će imena biti malo izmenjena, ali će u principu biti istinita priča. Nema tu ko šta da se ljuti. Neću preterivati, ali biće žestoko - poručila je ona.