Vesti
Žuta štampa
Nada Topčagić: Keba i ja ćemo zajedno da napumpamo usne!
05.01.2016. 20:00
Izvor: Kurir
Nada Topčagić: Keba i ja ćemo zajedno da napumpamo usne!
On ima malu gornju. dugo razmišljamo da odemo kod hirurga. Gledali smo se i razmišljali da bismo tako bili lepši, rekla je Topčagićeva
Folkerka Nada Topčagić nagovara kolegu Dragana Kojića Kebu da zajedno odu pod nož i stave silikone u usne.
- Dogovarali smo se Keba i ja da radimo usne! On ima malu gornju. Keba i ja dugo razmišljamo da odemo kod hirurga. Čudi me da on to već nije uradio. Gledali smo se i razmišljali da bismo tako bili lepši - rekla je Nada u jednoj emisiji, a Keba je samo slegao ramenima.
Pevačica ne želi da preteruje kao njene koleginice.
- Ugrađuju i trepavice, bog te krvavi... Ne znam kako s veštačkim noktima operu ruke. Ne mogu to da nosim, ni da obujem čarape - rekla je Topčagićeva i dodala da se plaši odlaska kod hirurga jer nije sigurna hoće li ta korekcija kod nje ispasti lepo.
- Plašim se da ne pogreše negde, da se ne iskrive. Išla bih malo kapke da podignem - objasnila je Nada.
Iskoristila je priliku da optuži Kebu za krađu na jednom romskom veselju.
- Čovek mi je uzeo ogledalo na nekoj svadbi u Vojvodini. Nije mi ga još vratio. Treba čovek da se pogleda u njega. Javno sad kažem: Keba je prisvojio moje ogledalo! A sad ima neko manje. Keba izgleda kao da su ga tramvaji pregazili. Trebalo je preživeti svadbu i organizovati da sve bude na svom mestu - rekla je o svadbi Kebinog sina Igora i Severine, dok je pevač samo ćutao.