Vesti
Žuta štampa
TATA, MOLIM TE, DA SE UPOZNAMO: Sin Miroslava Ilića dolazi u Srbiju da se vidi sa ocem, ako pristane
12.01.2016. 20:00
Izvor: Kurir
TATA, MOLIM TE, DA SE UPOZNAMO: Sin Miroslava Ilića dolazi u Srbiju da se vidi sa ocem, ako pristane
Devin Antonović doputovaće u Beograd jer želi da se vidi s Miroslavom, koji i dalje ne želi da ga prizna
Vanbračni sin Miroslava Ilića, tridesetogodišnji Devin Antonović, krajem nedelje će iz Njujorka doputovati u Beograd s majkom Mirjanom kako bi pokušao da se upozna sa svojim ocem.
Kako Kurir saznaje, pevačev sin se veoma potresao zbog smrti dede Živote Ilića, pa je i želja da mu ode na grob ubrzala njegov dolazak u Srbiju.
- Devin je svestan kakav stav prema njemu ima Miroslav i da će mu biti teško da se sretne s njim. Ali od toga ne odustaje jer želi da upozna oca, koji ga je video poslednji put kad je imao 18 meseci. On bi bio najsrećniji kad bi Miroslav pristao na taj susret. Takođe planira i da ode u Mrčajevce kako bi dedi na grobu zapalio sveću - rekao je naš izvor.
kod Brene
Devin je pokušao da se vidi sa ocem 2008. godine, ali mu to tada nije pošlo za rukom. Miroslav nije hteo ni da čuje da se sretne sa sinom, za kojeg tvrdi da nije njegov.
Inače, Mirjana će i ovoga puta iskoristiti boravak u Beogradu kako bi posetila svoje najbolje prijatelje Lepu Brenu i Bobu Živojinovića, koji su joj već tri decenije velika podrška.
- Mira i Devin će otići kod Živojinovića, koje jedva čekaju da ih vide. Oni su bukvalno kao familija i njihovo prijateljstvo je za ceo život - završava naš izvor.
Podsetimo, Ilićeva nekadašnja ljubavnica je upravo za Kurir dala prvu ispovest, u kojoj je detaljno opisala svoju vezu sa Slavujem iz Mrčajevaca, pričala o njihovom detetu, pretnjama koje je dobijala od pevačeve supruge Gordane i o još mnogo toga.
Zlatni lančić
- Dete je raslo, a Miroslav se javljao sve ređe i na kraju je prestao da zove. Poslednji put je video sina kad je imao 18 meseci. Našli smo se u „Interkontinentalu“. Kupio je zlatni lančić s krstićem i stavio ga detetu oko vrata. Devin i dan-danas nosi taj krstić. To je jedina stvar koju je Miroslav podario svom detetu. Nakon nekoliko godina pozvao nas je još jednom. Pitala sam ga kad je „pušten iz zatvora“. Nije više zvao - ispričala je tada Mirjana za Kurir.
Mirjana Antonović nije odgovarala na naše poruke, dok je Ilićev broj bio nedostupan.