Vesti
Žuta štampa
MIROSLAV ODUVAO I IZVREĐAO BRENU: Skini mi se s k....!
15.01.2016. 20:00
Izvor: Kurir
MIROSLAV ODUVAO I IZVREĐAO BRENU: Skini mi se s k....!
Mirjana Antonović, bivša ljubavnica folk pevača Miroslava Ilića, juče je doputovala u Srbiju sa sinom Devinom, za koga tvrdi da je naslednik “slavuja iz Mrčajevaca”, kako bi ga posle 28 godina upoznala s ocem.
Mirjana i Devin odseli su u porodičnoj kući pevačice Lepe Brene, koja će im biti domaćica narednih dana.
Miroslav je očigledno upoznat sa tom činjenicom, pa se dodatno razbesneo jer već godinama ne razgovara sa koleginicom, pa kada smo ga pozvali, bez ustručavanja je opleo po njoj, ali i onima koji govore da je Devin njegov sin.
"Ne interesuje me ko šta tvrdi, niti me interesuje gde je, šta radi i sa kim se druži. Jedino što imam je poruka za gospođu Fahretu, a to je: “Skini mi se s ku*ca", rekao je besno Ilić. Na pitanje zašto se tako obraća koleginici, rekao je:
"Pa eto tako, svi znaju zašto je tako! Tražili ste da vam kažem nešto i kazao sam. Imam ulitmatum cele moje porodice da uopšte ne nasedam ni na kakve provokacije, ali sam ipak odstupio od toga i nešto sam rekao. Rekao sam: “Poručite gospođi Fahreti da mi se skine s ku*ca", ponovio je Miroslav kako bi nam bilo jasnije.
Kada smo ga pitali da li će se videti sa Devinom, pevač je bio kategoričan.
"Ne pada mi na pamet", istakao je muzičar pre nego što je završio razgovor.
S druge strane, njegova bivša ljubavnica juče je sa sinom stigla na Aerodrom “Nikola Tesla” oko 13 časova iz Pariza, a dočekala ih je Brenina prijateljica i odvezla direktno u pevačicinu vilu na Bežanijskoj kosi.
"Drago mi je da sam tu. Super mi Srbija izgleda", rekao je Devin pomalo čudnim srpskim jezikom, s obzirom na to da od rođenja živi u Njujorku, i naglasio da je imao naporan let. Za razliku od njega, Mirjana bolje govori naš jezik.
Fotoreporter našeg lista uslikao je trenutak kada se automobil u kojem su bili Antonijevići parkirao u dvorištu Brenine kuće, ali zbog visokih zidova nismo mogli da vidimo kako ih je domaćica dočekala.
Kako bismo čuli Breninu stranu priče, ali i odgovor na ono što joj je Ilić poručio, pokušali smo da stupimo u kontakt sa njom, ali nam se do kraja dana nije javila na mobilni telefon.