Vesti
Žuta štampa
ŠOKANTNO OTKRIĆE: Ovde maneken privodi Cecu!
19.01.2016. 20:00
Izvor: Kurir
ŠOKANTNO OTKRIĆE: Ovde maneken privodi Cecu!
Aleksandar Jovović je oterao stanare kojima je iznajmljivao gajbu da bi tu provodio noći s Ražnatovićevom
Svetlana Ceca Ražnatović i njen dečko Aleksandar Jovović tajno se sastaju u njegovom stanu na Zvezdari! Nakon što je smuvao pevačicu, maneken je oterao stanare koju su iznajmljivali njegov stan da bi u njemu provodio noći s Cecom, saznaje Kurir.

Tetka se protivi
Juče smo posetili kraj u kome se golupčići sastaju. Očekivano, na interfon se niko nije javio, ali smo od jednog manekenovog prijatelja, koji je odlično upućen u njegov odnos s folkerkom, saznali detalje njihove tajne veze.
- Aleksandar je taj stan dobio od tetke na poklon. Ona je poludela kad joj je rekao da je otkazao iznajmljivanje stana. Koliko god se protivila, maneken je isterao svoje. Insistirao je da boravi u tom stanu jer ga u tom kraju komšije ne poznaju s obzirom na to da je tamo išao samo po kiriju. Iako je u Cecinoj vili rado viđen jer su ga dobro prihvatila njena deca Veljko i Anastasija, kao i sestra i roditelji, ponekad je oboma potrebno da se izoluju i sami uživaju u ljubavi. Taj stan im je idealan za to - priča naš izvor.

Plaše se paparaca
Otkad se saznalo za njihovu vezu, oboje su veoma obazrivi jer se plaše da su im paparaci za petama.
- Pošto je Jovovićev stan nedaleko od centra Beograda, paze kako će se i u koje doba viđati. Pevačica u početku i nije toliko pazila kad ga je posećivala, ali otkad je magazin Stori prošlog petka otkrio njihovu vezu, plaši se i svoje senke. Oboje su bili svesni da vezu ne mogu da kriju doveka, ali im pažnja medija ne prija. Zato sada paze na svaki korak. I ne žele da odustanu od veze iako njegova porodica nije oduševljena njegovim izborom pošto je Ceca od njega starija 16 godina - zaključuje izvor.

Šaljivdžija Vojin Ražnatović zeza maćehu
ARKANOV SIN: CECA VODI DEČKA U DIZNILEND!
Vojin Ražnatović, kog je Željko Ražnatović Arkan dobio je bio u braku s Natalijom, na društvenim mrežama često proziva maćehu Cecu, s kojom je u lošim odnosima. On se šali na račun toga što je pevačica od novog dečka starija 16 godina. Neki od njegovih statusa na Fejsbuku su:
- Pitam li se ko je stariji, Cecin sin ili Cecin dečko;
- Udarna vest: Ceca upoznala dečka na snimanju „Pinkovih zvezdica“;
- Velika je verovatnoća da će Ceca preskočiti Tajland ove godine jer mora da vodi dečka u Diznilend.