Vesti
Žuta štampa
RAZVODE SE NINA I BRANISLAV LEČIĆ?! Glumac podgrejao glasine rekavši ovo...
27.01.2016. 20:00
Izvor: Kurir
RAZVODE SE NINA I BRANISLAV LEČIĆ?! Glumac podgrejao glasine rekavši ovo...
Sve češće spekulacije da se glumac Branislav Lečić razvodi od svoje znatno mlađe supruge, voditeljke Nine Radolović Lečić, kulminirale su posle njegovog gostovanja na jednoj televiziji.
Lečić je govorio je kako bi brakovi trebalo da se završavaju srećnim razvodom i da je najvažnije da deca ne pate.
"Neophodno je da brak i veza budu na drugi način tretirani. Moj recept za to je da ništa ne očekujem. Zavidim staroj formi braka i ljudima koji su opstali jer su saznali magijsku formulu koju uspevaju da održe i to su veličanstveni primeri. Moderan brak je prepun izazova... Mislim da je ključna stvar da uvek tretiraš sopstveni izbor kao nešto što se dešava svaki dan. Ako mene neko ko je sa mnom bira svaki dan, u slobodi da ne mora, onda je to dobar izbor i ja to isto radim. Ja danas nemam bilo kakav strah od prekidanja braka zato što smatram da smo ostvarili ljudski deo dimenzije, a to je da ćemo se uvek brinuti o detetu", rekao je Branislav Lečić.
To je pokrenulo lavinu komentara o krahu njegovog braka sa voditeljkom, ali, međutim, Leka tvrdi da ga ljudi nisu razumeli.
"Nije tačno da se razvodimo. Ne znam ko to priča, zaista sam iznenađen. Ali i svaki brak treba da se završi lepim razvodom, kako deca ne bi patila. Čujem priče da muškarci ne vode računa o deci nakon što se razvedu, što osuđujem", rekao je Lečić.