Vesti
Sport
Nenad Milijaš ponovo u Zvezdi? Pregovori počeli...
04.02.2016. 20:00
Izvor: Mondo
Nenad Milijaš ponovo u Zvezdi? Pregovori počeli...
Zvezdan Terzić otkrio da su crveno-beli kontaktirali bivšeg kapitena i izneli mu svoje planove.
Na žalost brojih navijača Crvene zvezde, Nemanja Vidić se nije vratio da karijeru završi u crveno-belom dresu, ali bi posle Aleksandra Lukovića takvu odluku mogao da donese Nenad Milijaš!
Generalni direktor vodećeg tima Superlige, Zvezdan Terzić, rekao je Tanjugu da postoji mogućnost da bivši kapiten ponovo zaigra na stadionu Rajko Mitić.
"Nenad Milijas je igrač i čovek koji je ostavio dubok trag u Crvenoj zvezdi i za koga će u našem klubu uvek imati mesta. Obavili smo razgovor sa njim, izneli naše planove i ideje, ali treba da se poklope neke stvari, sa naše i njegove strane, kako bi došlo do saradnje. Videćemo u narednim danima", izjavio je Terzić Tanjugu.
Milijaš je trenutno slobodan igrač, pošto je napustio kineski Hebej, što crveno-beli žele da iskoriste i privole ga da po treći put obuče dres Crvene zvezde.
Iskusni vezista je drugi mandat u Zvezdi završio leta 2014. godin,e kada je prešao u turskog drugoligaša Manisu, ali je i tada ostavio opciju da se ponovo vrati.
Sa Zvezdom je osvojio tri šampionske titule i dva Kupa Srbije. Igrao je još za Zemun i Vulverhemton, dok je za reprezentaciju Srbije odigrao 24 utakmice i dao četiri gola.