Vesti
Žuta štampa
PODIŽE ZGRADU NA VRAČARU: Tamara zida od Makaroninih para
05.02.2016. 20:00
Izvor: Kurir
PODIŽE ZGRADU NA VRAČARU: Tamara zida od Makaroninih para
Đurićevoj bivši dečko Dejan Palić prepustio gradnju zgrade na Vračaru, tačno preko puta stana njenog dojučerašnjeg momka Aleksandra Živanovića
Klaberka Tamara Ðurić nedavno je kupila plac na Vračaru na kom planira da sazida zgradu, ali to nije uradila od novca koji je zaradila na Farmi, već od Makaroninih miliona. Naime, njoj je pare za ovaj biznis dao bivši dečko, biznismen Dejan Palić, s kojim je i posle raskida petogodišnje veze ostala u sjajnim odnosima.
Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, klaberka ima nameru da sruši kuću na tom zemljištu i uskoro krene sa novim projektom. Pored luksuznih stanova, u sklopu zgrade će biti i spa centar i restoran. Ðurićeva je potvrdila Kurirova saznanja i rekla da joj je Makarona prepustio biznis.
- Vreme je da se vratim uobičajenim poslovima. Nadam se da sam još uvek vešta u tome. Pošto Dejan zbog obaveza u Moskvi ne dolazi u Beograd, a ne želi da se njegov biznis prekine, odlučili smo da poslove u Srbiji preuzmem ja. Moj novi projekat je zgrada koja će se nalaziti na Vračaru i uskoro počinjem izgradnju. Na tom mestu se nalazi ruinirana kuća koju planiram da srušim i napravim zgradu sa raskošnim stanovima. Za sada samo to mogu reći, a videćemo kako će sve teći - rekla je Tamara.
Zanimljivo je to da se tačno preko puta njenog budućeg objekta nalazi stan Aleksandra Živanovića, njenog dojučerašnjeg dečka, zbog kog je i ostavila Makaronu.
- Da li je Tamara namerno izabrala baš taj deo grada kako bi joj pevač bio pred očima, ne znam, ali svi pričaju da se njih dvoje i dalje vole. Iako se nakon raskida redovno čuju telefonom, ona mu još nije saopštila svoje poslovne planove. Koliko će sve to uticati na Tamarin ljubavni život, videćemo, ali svakako nas zanima kako će klaberka izgurati taj veliki poslovni poduhvat koji nije nimalo jednostavan - rekao je naš izvor.
Podsetimo, Tamara je ostavila Acu zbog čestih svađa koje su imali u poslednje vreme. Ona nije mogla da podnese njegovu pevačku karijeru, pa mu je često pravila scene. S druge strane, Živanović je izjavio da su zapravo raskinuli jer mediji stalno Makaronu upliću u njihovu vezu. Zapravo, Tamara je ta koja ne može bez Palića, što dokazuje i njen novi biznis koji joj je on omogućio.