Vesti
Žuta štampa
Balaševićeva ćerka "otvara dušu" u knjizi
08.02.2016. 20:00
Izvor: Mondo
Balaševićeva ćerka "otvara dušu" u knjizi
Ćerka Đorđa Balaševića iskreno o strašnoj saobraćajnoj nesreći zbog koje je umalo ostala nepokretna.
Jelena Beba Balašević (34) objavila je na Facebooku da će napisati knjigu o svom iskustvu u nadi da će pomoći drugima koji prolaze kroz teške trenutke.
"Pre 17 godina, u ovo vreme bila sam na odeljenju intezivne nege u Novom Sadu. Vratna kičma mi je bila povređena u saobraćajnoj nesreći i ležala sam nepokretna, bez osećaja u čitavom telu. Nije to priča kojom želim da skrenem pažnju na sebe... Dovoljno mi je što sam svaki dan od kad sam prohodala, svojim drugačijim korakom privlačila poglede koji su me, priznajem, pogađali... Prošlo je od tada toliko misli, i radosti i besa, kompleksa, zaključaka, košmara, ali pre svega prelepih dana koji podsećaju koliko je život dragocen", napisala je ona na Facebooku.
"Zbog svih nas koji se borimo, koji smo nekada sebi teški, koji ne znamo zašto se nešto desi i tešimo se da je moralo, odlučila sam da podelim svoju priču u knjizi. 'Pišeš knjigu o nesreći'? Ne. Neće to biti knjiga o nesreći, to je samo zaplet. Biće to knjiga o sreći", napisala je Jelena.
Jelena je mlađa ćerka Đorđa i Olje Balašević, i bavi se režijom. Krajem prošle godine, domaćoj štampi je otkrila da je bila žrtva nasilja u vezi, koju je prekinula pre tri godine.