Vesti
Žuta štampa
PROHODALA: Dragana Mirković ugradila veštački kuk
09.02.2016. 20:00
Izvor: Kurir
PROHODALA: Dragana Mirković ugradila veštački kuk
Dragana Mirković se uspešno oporavlja posle operacije kuka, koju je nedavno imala u Beču zbog problema s urođenom displazijom. Folk zvezda je juče prvi put posle duže pauze uspela da hoda bez štaka.
Pevačica je godinama trpela bolove u kuku, koji su nekad bili toliko jaki da nije mogla da stoji, sedi i hoda. Problem je postajao sve veći, pa je na kraju morala da se podvrgne zahtevnoj operaciji, kojom joj je zamenjen levi kuk. Dragana se sada oseća dobro, što je i potvrdila za Kurir.

Ne voli patetiku
- To je problem od rođenja koji je sada došao na red. Dobro sam, danas mi je prvi dan bez štaka, uredno vežbam i sve će biti u redu. Nisam htela da se piše o ovome jer ne volim patetične naslove u novinama, ali eto, nekako se saznalo - kratko je poručila Mirkovićeva.
Da pevačica od rođenja ima ozbiljnih zdravstvenih problema, donedavno niko nije znao jer Dragana nije htela da o tome priča u javnosti. Tek sada je otkrila da je sa samo godinu dana imala operaciju u Beogradu i da je ceo život znala da će kuk morati da zameni veštačkim.

Povređena u udesu
Pevačica je i pre dve godina završila u bolnici zbog povreda u saobraćajnoj nesreći u blizini Beča. Pevačica i njen suprug Toni, koji je tada bio s njom u automobilu, u početku su govorili da su prošli samo s lakšim povredama, ali da će ipak morati desetak dana da miruju. Međutim, pošto su ubrzo krenula nagađanja da je Dragana ozbiljno povređena, ali da to krije od javnosti, ona je rešila da progovori o tome. Tada je rekla da joj je konstatovana teška povreda kičme.
- Od same nesreće je bila ova dijagnoza, samo ja nisam htela da se to sazna da niko ne bi brinuo zbog mene - rekla je tada Mirkovićeva.