Vesti
Žuta štampa
Morao da potpiše priznanicu: Stanija dala Kristijanu 12 hiljada evra
12.02.2016. 20:00
Izvor: Blic
Morao da potpiše priznanicu: Stanija dala Kristijanu 12 hiljada evra
Stanija Dobrojević isplatila je danas Kristijanu Goluboviću polovinu novčane nagrade koju je dobila za pobedu u Farmi.
Kristijan je po novac morao da ode u Novi Sad, i kaže da ga je Stanija naterala da potpiše priznanicu, piše Pink.rs. On je za ovaj portal rekao da je od pobednice Farme dobio 12 hiljada evra, kao i da starletu više ne želi da vidi.
- Kada sam išao za Novi Sad rekla mi je: Smradu jedan, daću ti novac iako si me pljuvao po svim medijima. Ništa me nije zabolelo kao ta njena izjava jer ja o njoj ništa nisam pričao, nijednu ružnu reč, već sam je štitio 125 dana i zbog mene je na kraju i pobedila kada su moji glasači glasali za nju. Obećala mi je 25.000 evra, kasnije je rekla da će mi dati 17.500 i na kraju mi je dala 12.000 jer je tvrdila da je imala troškove oko pr-a – rekao je Krtistijan za pink.rs i dodao:
- Posle svega ne želim više da je vidim. Novac ću dati svojoj ćerki Veri. Planiram da kupim stan u Kraljevu i ovaj novac pripada mojoj ženi a ne meni i sa njom ću videti koliko ću novca dati u humanitarne svrhe. Koliko je Stanija jadna, potvrđuje činjenica da me je naterala da potpišem priznanicu kako sam primio novac što sam na kraju i uradio, pred advokatima.