Vesti
Žuta štampa
Rada: Jedva sam se "skinula" sa lekova
24.02.2016. 20:00
Izvor: vesti-online
Rada: Jedva sam se "skinula" sa lekova
Iako do sada nije pričala o tome, Rada Manojlović je prošla kroz težak period u životu, te je zbog lošeg psihičkog stanja mesecima uzimala lekove za smirenje i redovno posećivala psihijatra.
- Psihijatar rekao da nađem neki izduvni ventil. Sada mi je sve super. Lekovi su delovali - ispričala je pevačica za "Blic".
Rada je šest meseci uzimala lekove za smirenje, a najteže joj je bilo kada je trebalo da prestane da ih konzumira. Period odvikavanja joj je teško pao.
* Lekove za smirenje svakodnevno pije 100.000 ljudi u Srbiji
- Za početak da kažem da je to mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila "navukla". Šest meseci nisam mogla da se skinem sa "ksanaksa". Pričam ovo javno, jer svako ko pomisli uzeću, pa ću da se skinem kada ocenim da ne treba više - vara se. Nije to tako lako - ispričala je Rada Manojlović.
- Bilo mi je veoma teško da se skinem sa tableta. Tablete bih preporučila samo u krajnjoj nuždi - dodala je ona.
Na pitanje šta joj se dogodilo, pa se odlučila na sedative, pevačica je iskreno priznala da ne ume da isprazni nervozu i nezadovoljstvo, već sve drži u sebi.
- To ne valja. Zato mi je psihijatar rekao da nađem neki izduvni ventil. Sada više ne idem kod psihijatra. Sada mi je sve super. Lekovi su delovali - zaključila je Rada, a na kraju dodala kako ni u ludilu ne bi pomešala alkohol sa tabletama za smirenje.